Evin küçük çocuğu gibi sahiplenildim

Galatasaray’dan Leipzig’e 15 milyon euroya transfer olan Armindo Bruma sarı-kırmızılı taraftarlar için veda mesajı yayınladı. Portekizli genç yetenek “Kulüpteki herkes beni evin küçük çocuğu gibi sahiplendi” sözleriyle duygu dolu bir mesajla veda etti.

Evin küçük çocuğu gibi sahiplenildim
15 Haziran 2017 - 12:09 - Güncelleme: 15 Haziran 2017 - 12:21

Kişisel sosyal medya hesabından bir veda mesajı yayınlayan Bruma, “İstanbul’a geldiğimde henüz 18 yaşımdaydım. Sizinle, Galatasaray’la büyüyecektim. Bu kulüpteki herkes beni evin küçük çocuğu gibi sahiplendi. Beni çok severlerken, ayrıca yeteneklerime de saygı duydular” dedi.

HERKESE TEŞEKKÜR

Bruma mesajında, “Ancak bugün Galatasaray’dan ayrılma vakti. Türkiye’deki zamanım boyunca bana destek veren başkanlarımıza, profesyonellerimize, bende çok önemli bir yeri olan Mert Çetin’e gösterdikleri eşsiz sevgi ve ilgiden dolayı çok teşekkür ederim” cümlelerini kullandı.

“BELKİ YOLLARIMIZ YİNE KESİŞİR”

Bu sevgi ve saygının karşılığını verebildiğini umduğunu belirten Portekizli yetenek, “Şimdi önümde yeni bir serüven var. Leipzig’de de kalbinizin benimle olacağını biliyorum. Belki yollarımız bir daha kesişir ve ben de eve geri dönerim. Ama o güne kadar Galatasaray’ı her zaman bir taraftar olarak destekleyeceğim. Hayatınızda yer almak benim için bir onurdu” diyerek duygularını mesajla dile getirdi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum