Katar'dan Beşiktaş'a: Bize stat yapın

Her platformda övgüyle anılan Vodafone Park, 2022 Dünya Kupası’na ev sahipliği yapacak olan Katar’ın da ilgisini çekti. Katarlı yetkililer, Beşiktaş Kulübü’ne başvuruda bulunarak, “Bize de bir stat yapın” talebinde bulundu.

Katar'dan Beşiktaş'a: Bize stat yapın
15 Haziran 2017 - 12:21

2022 Dünya Kupası’nı düzenleyecek olan Katar’dan Beşiktaş Kulübü’ne ilginç bir talep geldi; Katarlı yetkililerin, siyah-beyazlılardan Vodafone Park gibi bir stat yapmasını istediği iddia edildi.

Dünya Kupası hazırlıklarının hummalı bir şekilde sürdüğü Katar’da stat inşaatları da devam ediyor. Yeni statlar için dünyanın çeşitli bölgelerindeki örnekleri inceleyen Katarlı yetkililer, Beşiktaş’ın önceki sezon kavuştuğu yeni stadı Vodafone Park’a hayran kaldı.

Beşiktaş Kulübü’nün Mali İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Berk Hacıgüzeller’in bildirdiğine göre, Katar’dan siyah-beyazlılara “Bize de Vodafone Park gibi bir stat yapın” teklifi geldi. Hacıgüzeller, konuyu şöyle anlattı:

“DANIŞMANLIK YAPABİLİRİZ”

“Katar, Dünya Kupası'yla alakalı, bir stadyumla ilgili teklif getirdi. Kulübe geldi teklif... Biz bu konuda ancak danışmanlık yapabileceğimizi söyledik. İnşaat işi yapamayacağımızı söyledik.

Beşiktaş İnşaat A.Ş. adında kulübümüzün işlerini yapan bir şirketimiz var. Tüm tesislerimizdeki yenileme ve sıfır tesis yatırımı yapma konusunda çalışıyor. Ancak dışarıya iş yapmıyoruz. Sadece Beşiktaş'ın işlerini yapıyoruz.

Onlar 'İnşaatı da üstlenin, proje yönetimini de siz yapın teklifiyle' geldiler. Fakat biz işimizin bu olmadığını nazik bir dille ifade ettik. Sadece danışmanlık yapabileceğimizi söyledik.”
Kaynak: Akşam

YORUMLAR

  • 0 Yorum