F.Bahçe'de 4 ayrılık birden!

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe, Rusya'da katıldığı özel bir turnuvada dün Kızılyıldız'a 3-1 mağlup oldu. Transferde de hareketli günler geçiren Kanarya, son olarak Sebastian Szymanski'yi açıkladı. Öte yandan teknik direktör İsmail Kartal ise takımda düşünmediği 4 yıldız oyuncunun satılmasına karar verdi.

F.Bahçe'de 4 ayrılık birden!
13 Temmuz 2023 - 09:15
Rusya'da katıldığı Pari Premier Cup turnuvasındaki ikinci maçında Fenerbahçe, Sırbistan ekibi Kızılyıldız'a 3-1 yenildi. Edin Dzeko'nun kaptan olarak sahaya çıktığı maçta gergin anlar yaşanırken, rakibin sert oyunu karşısında İsmail Kartal çıldırdı.

Henüz 20. saniyede Kızılyıldız Olayinka'nın golüyle öne geçerken, yine benzer atakta 39'da Ivanic'le skoru 2-0 yaptı. İkinci devrede Kent ve Emre Mor hamleleri geldi, 79'da Pedro farkı bire indirdi: 2-1. Sırp ekibi 3 dakika sonra Lucic'le cevap verdi: 3-1. 85'te ortalık karıştı...

Osayi- Samuel'e yapılan sert bir faulün ardından yedek kulübesi ayağa kalkarken, sahaya giren ve itiraz eden teknik direktör İsmail Kartal kırmızı kartla tribüne gönderildi.

F.Bahçe transfer açıkladı

Sarı-lacivertlilerin her konuda anlaşmaya vardığı ve İstanbul'a getirdiği Sebastian Szymanski, dün resmen Fenerbahçeli oldu. 24 yaşındaki Polonyalı on numara, kulüp binasına giderek 4 yıllık sözleşmeyi imzaladı.

Transfer sezonuna hızlı giren sarı-lacivertli takım Ryan Kent, Dzeko, Djiku, Umut Nayir ve Szymanski olmak üzere şimdiye kadar 5 transferi açıkladı.

Sınırı aştı

TFF'nin 14 sınırı devam ederken Kent, Dzeko, Djiku ve Szymansk iile yabancı sayısı 17'ye ulaşan sarı-lacivertliler, en az 3 ismi göndermek zorunda. Listedeki oyuncuları almak içinse bu rakam 6'ya çıkabilir.

Süper Lig'de 9 yıla çıkan şampiyonluk özlemini bitirmek isteyen Fenerbahçe'de transfer hız kesmeden devam ediyor. Taraftar, yıldız yabancıların alınmasını beklerken, yönetimin elini 14 sınırı zorluyor…

Yabancı sayısı 17

Kent, Dzeko, Djiku ve Szymanski'yi renklerine bağlayan sarı-lacivertlilerde yabancı sayısı 17'ye ulaştı. Yabancı kaleci, stoper, 8 numara için arayışları devam eden yönetimin, listesindeki 3 yabancı futbolcuyu alabilmesi içinse, 6 kişi ile yollarını ayırması şart görünüyor.

Samatta kadro dışı

Geçen sezonu Genk'te kiralık geçiren golcünün Yunan ekibi PAOK ile anlaşması bekleniyor. Tanzanyalı futbolcu, transfer görüşmelerini yapması için Rusya kampına götürülmedi.

Fenerbahçe, deneyimli oyuncunun sözleşmesi seneye bitecek olmasına rağmen herhangi bir bonservis bedeli beklemiyor, oyuncuyu bedavaya göndermeye hazır.

Kulüp bulması istendi

Serdar Aziz, Samet Akaydın, genç yetenek Emir Ortakaya, Luan Peres, Djiku gibi isimlerin arasında düşünülmeyen Gustavo Henrique'ye takım bulması söylendi. Brezilyalı stoper, ülkesinden takım arıyor. Oyuncunun takımı Flamengo'ya Fenerbahçe bu sezon 1.4 milyon Euro ödeme yapmak zorunda kaldı ve bonservisini aldı.

Joao Pedro gözden çıkarıldı

Brezilyalı santrfor ile taraftar arasında bağlar koptu. Yaşadığı sakatlıkların da etkisiyle iyi bir sezon geçiremeyen Sambacı, takımdan ayrılmaya sıcak.

Yönetim, Umut Nayir'in transferinin ardından takımda 7 forvetin olmasından dolayı Pedro ile yollarını ayıracak. Deneyimli oyuncuya, Brezilya ve İtalya'dan talipler var. Pedro'dan 2-3 milyon Euro bonservis beklentisi bulunuyor.

Szalai'ye ciddi teklifler

Macar stopere ciddi teklifler geldi. En iyi bonservisi öneren kulüp Union Berlin oldu. 13 milyon Euro + 1 milyon Euro bonus teklifi Fenerbahçe'ye iletildi.

Sarı-lacivertliler, bu rakamı kabul etti. Szalai ile Alman kulübü arasında maaş görüşmeleri sürüyor. Bu transferin hafta sonuna kadar tamamlanması bekleniyor.(Sabah)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum