''Fatih Terim bir winner''

Galatasaray'ın başarılı savunma oyuncusu Marcao, Brezilya basınına verdiği röportajında Fatih Terim'den övgü dolu sözlerle bahsederken, Fenerbahçe derbilerindeki atmosferi de anlattı.

''Fatih Terim bir winner''
26 Şubat 2021 - 01:42 - Güncelleme: 26 Şubat 2021 - 02:32
Galatasaray'ın başarılı stoperi Marcao, ESPN'in Brezilya yayınına konuştu. Marcao, teknik direktör Fatih Terim'den övgü dolu sözlerle bahsederken Fenerbahçe derbilerinin havasını da anlattı.

''Fatih Terim bir winner (kazanan)''

Başarılı savunmacı ile olarak Fatih Terim hakkında kısa bir değerlendirme yaptı ve ''Fatih Terim'i tüm Galatasaraylılar seviyor ancak diğerleri pek hoşlanmıyor. Çünkü o bir winner, Türkiye'de ne varsa kazanmış. Bu rekabetten dolayı hoşlanmamalarını da normal karşılıyorum. Pazar günü bir maçımız varsa, hafta başından Fatih Terim bize rakip takımın oyun sistemini, buna karşın bizim neler yapmamız gerektiğine dair taktiksel bilgileri bize anlatır. Oyuncularla tek tek konuşur'' ifadelerini kullandı.

Derbilerdeki atmosferi de anlatan Marcao ''Galatasaray-Fenerbahçe derbileri Brezilya'ya göre çok farklı. 1 hafta önceden baskıyı hissediyorsun. Sosyal medyada ve basında ilgi çok büyük oluyor. Derbi gecesi uyumakta çok zorlandım ama öyle bir rekabet ki, yılda 15 kez olsa hepsinde de oynamak isterim'' dedi.

Arda Turan'ın da çok önemli bir oyuncu olduğundan bahseden Marcao ''Galatasaray'da çok önemli oyuncularla oynuyorum. Türk futbolculardan Arda Turan gibi çok önemli bir karaktere sahibiz ama gerçek liderimiz Fernando Muslera. Muslera ile zaman geçirmek, onunla birlikte oynamak büyük bir onur. Arda Turan, oyun bilgisi çok yüksek bir oyuncu. Biraz İspanyolca biliyor ve sürekli konuşuyoruz. Maç anında oyunu iyi okuyor. Galatasaray'da Premier League ve La Liga gibi kulüplerde oynayan oyunculara daha sıcak bakılıyor. Bu yüzden transferime sıcak bakmayanlar da olmuş ancak Fatih Terim beni Portekiz Ligi'nde düşmemeye oynayan bir takımdan alıp getirdi ve bana şans verdi'' şeklinde konuştu.

Galatasaray'da ödeme konusunda bir sorun yaşamadığını da söyleyen savunmacı ''Galatasaray'da ödemeler konusunda hiç sıkıntı yaşamıyorum. Bazen 1-2 ay geciktiği oluyor ama bunu normal karşılıyorum'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum