Fatih Terim: ''Çek artık o bayrağı!"

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Rizespor maçı sonrası oyuncuların performansını eleştirirken hakem kararlarına da isyan etti.

Fatih Terim: ''Çek artık o bayrağı!"
14 Haziran 2020 - 21:56 - Güncelleme: 15 Haziran 2020 - 00:11

Koronavirüs arasından sonra lige mağlubiyetle başlayan Galatasaray'da Fatih Terim, Rizespor maçının ardından önemli açıklamalar yaptı.

Terim, Muslera'nın sakatlığı pozisyonun öncesinde ofsayt bayrağının kaldırılmamasına tepki gösterirken 'Çek artık ama bayrağı, başka yerlerde çektiğin gibi...' ifadelerini kullandı.

'Başka yerlerde çektiğin gibi...'

Tecrübeli teknik adam, "Kural 'Devam' diyor ama 1,5 metre iki oyuncu bariz ofsayt. Çek artık ama bayrağı, başka yerlerde çektiğin gibi... Kural oynat diyor ama nereye kadar, ayağı kırılıncaya kadar mı?" şeklinde konuştu.

Muslera ve Andone açıklaması

Sakatlanan Muslera ve Florin Andone hakkında da bilgi veren Terim, "Maalesef Emre Akbaba gibi, aynı yerden Muslera'nın ayağı kırık. Andone'nin de bağları kopuk. Özellikle Muslera, Andone ile berabere çok önemli bir kayıp. Bu kuralın en ağır darbesini yiyenlerden birisi Muslera" dedi.

Fatih Terim sözlerini, "Penaltı olur mu, olmaz mı otoriteler değerlendirecektir. Rizespor daha iyi oynadı ama bu bazı şeyleri değiştirmez. verilen, verilmeyen... Bazı şeyler tesadüf ya da şanssızlık diyin ama yaşanmasını istemediğimiz şeyler, çok üzgünüz. 3 puan değil 4 oyuncu kaybettik. Hiçbir zaman pes etmedik, etmeyeceğiz." ifadeleriyle tamamladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum