Galatasaray, seriyi Rize'de bitirdi!

Galatasaray için pandemi sonrası Süper Lig, adeta kabusa dönüştü. Sarı kırmızılılar, şampiyonluk yolunda rakiplerinin kazandığı haftada Çaykur Rizespor'a 2-0 yenilerek 10 hafta sonra mağlup oldu.

Galatasaray, seriyi Rize'de bitirdi!
14 Haziran 2020 - 21:31 - Güncelleme: 14 Haziran 2020 - 23:43

Galatasaray, korona virüs nedeniyle ara verilen Süper Lig'e 3 ay sonra Çaykur Rizespor deplasmanında döndü.

Fernando Muslera'nın sakatlanmasıyla Rize deplasmanı kabusa dönüşen Galatasaray, rakibine 2-0 yenildi ve Süper Lig'de 10 maç sonra mağlup oldu.

Açılışları iyi yapamıyor...

Sarı kırmızılı ekibin 'iyi başlayamama' serisi Rize'de de sürmüş oldu. Galatasaray, Süper Lig'in açılışında da iyi başlayamamış ve ligin açılışında Denizlispor'a 2-0 mağlup olmuştu. Milli ara dönüşünde de Galatasaray, kendi sahasında Başakşehir ile karşılaşmış ve rakibine 1-0 yenilerek evinde 41 maç sonra mağlup olmuştu.

Korona arası Galatasaray'a yaramadı

Şampiyonlar Ligi'nden Süper Lig'e dönüş maçlarında da sıkıntı yaşadığı gözlemlenen Galatasaray, korona sonrası açılış maçında ise Çaykur Rizespor'a 2-0 yenildi. Ligde 10 maç sonra kaybeden sarı kırmızılılar böylece şampiyonluk yolunda ağır bir yara almış oldu.

Çaykur Rizespor 8 maç sonra kazandı, Ünal Karaman ilk kez...

Güçlü rakibine şampiyonluk yolunda çelme takan ve ateş hattından biraz olsun uzaklaşan Çaykur Rizespor ise ligde 8 maç sonra kazandı. Ayrıca Çaykur Rizespor, teknik direktör Ünal Karaman yönetimindeki ilk 3 puanını Galatasaray'a karşı almış oldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum