Fatih Terim'den maç sonu itirafı!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Yeni Malatyaspor maçı sonrasında konuştu.

Fatih Terim'den maç sonu itirafı!
15 Mayıs 2021 - 23:26
Süper Lig'de sezonu ikinci sırada tamamlayan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, maç sonunda açıklamalar yaptı.

Şampiyonluğa çok yaklaştıklarını belirten Fatih Terim, ''Oyuncularımı tebrik ediyorum. Biz hiç bırakmadık, Florya... Çok da yaklaştık aslında. Burada ve Denizli'de gol yemeseydik... Emeği geçen herkese, bizi samimi olarak destekleyen Galatasaray taraftarlarına teşekkür ederim.'' sözlerini kullandı.

'Çok ciddi yaralar verdiler'

Zirve yarışında birçok problem ile uğraştıklarını söyleyen Terim, ''Basınla ayrı uğraş, hakemlerle ayrı uğraş, TFF ile ayrı uğraş, bir de içeriyle uğraş. Bizim daha önce bitirmemiz gerekirdi bu işi. Bize çok ciddi yaralar verdiler. Sezon başından beri bakabiliriz. Herkese ve her şeye rağmen şampiyon olabilirdik.'' dedi.

'Hepsini tebrik ederiz'

Fatih Terim, rakipler hakkında da konuşurken ''Ben bu yarışımızla gurur duyuyorum. Her şeye rağmen bırakmadık, buraya getirdik. Ben yalnızım derken beni yanlış anladılar. Rakibimizi ve rakiplerimizin hepsini tebrik ederiz. Eğer güçlü olmazsanız size herkes dokunur. Dokunulmaz olmak için güçlü olmak lazım. Galatasaray'ın her zaman güçlü olması lazım. Düşmanlarımız bile bildiğimiz şeyler ama içimizdekiler daha tehlikeli. Oyuncularımla gurur duyuyorum.'' ifadelerini kullandı.

'Ben sözümü tuttum'

Terim, sözleşmesi hakkında da çarpıcı açıklamalarda bulundu ve ''Galatasaray'ın çok başka sorunları var. Haziranda seçim yapacaksınız, transfer ne zaman?Bazı zamanlar istifa zamanlarıydı. Galatasaray'ın hatrı için yapmadım. Eğer bir hata var ise, en büyük hata benimdir. Haklarını helal etsinler. Ben sözümden dönmedim. 31 Mayıs itibarıyla da sözleşmemiz bitiyor.'' diye konuştu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum