Sergen Yalçın'dan şampiyonluk sözleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın gelen şampiyonluğun ardından açıklamalarda bulundu.

Sergen Yalçın'dan şampiyonluk sözleri
16 Mayıs 2021 - 01:50 - Güncelleme: 16 Mayıs 2021 - 02:03
Sergen Yalçın, Göztepe galibiyetinin ardından gelen şampiyonluğu değerlendirdi.

Basın toplantısı sırasında futbolcuların gelip kutlama yapmasının ardından konuşan Sergen Yalçın, ''Bence Türk futbol tarihinin en zor sezonuydu. Taraftar, pandemi, yaşanan sıkıntılar... Çok sıkıldık yani. Sonunda Allah bize nasip etti. Bütün başarı oyuncularımın. İnanılmaz bir karakter ortaya koydular. Çok dile getirmiyorum ama 6-7 sakat, oyuna sokacak oyuncu yok, hiçbir hamle yapamıyoruz ama Allah razı olsun, oyuncular çok karakterliler. Allah'tan başka ne istesen deseler, başka bir şey istemeyiz herhalde. Biz asla vazgeçmedik. Mücadeleden ve savaştan vazgeçmeyiz.'' sözlerini kullandı.

'Tarihin en zor ligi, en zor ligde şampiyon olduk'

Şampiyonluk hakkında sözlerini sürdüren Yalçın, ''Şampiyon olmamın bir tarifi yok. Hayatımın en mutlu günlerinden bir tanesi. Mücadeleyi hiç bırakmayan bir grup var. Onlara teşekkür ediyorum. Ahmet Nur Çebi çok büyük bir başkanlık örneği gösterdi. Böyle bir süreçte başkan olup böyle bir yükün altına girmek herkesin harcı değildi. Tarihin en zor ligi bence. En zor ligde şampiyon olduk. Bu şampiyonluk mucize kadro ve mucize şampiyonluk.'' dedi.
'Güzel bir yarış oldu, kazanan biz olduk'

Rakiplerini de kutlayan Sergen Yalçın, ''Fenerbahçe ve Galatasaray'a da teşekkür ediyorum, tebrik ediyorum. Uzun süre mücadele ettik. Güzel yarış oldu ve kazanan biz olduk. Böyle bir şampiyonluğun tarifi yok. Beşiktaşlılar mutlu olsun. Taraftarımız her zaman yanımızdaydı. Gönül isterdi ki onlarla kutlayalım bunu. Herkese teşekkürler.'' şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum