Fatih Terim'den maç sonu transfer itirafları!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Gaziantep FK'yı 3-1 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalar yaptı.

Fatih Terim'den maç sonu transfer itirafları!
13 Eylül 2020 - 02:45
Süper Lig'de ilk hafta maçında Gaziantep FK'yı 3-1 mağlup eden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, karşılaşma sonrasında transfer çalışmaları hakkında önemli bilgiler verdi.

'Hep üstün oynadık'

Mücadeleyi değerlendirerek sözlerine başlayan Terim, "Bir maçta kazanabilecek pozisyondan çok daha fazlasını ürettik. Özellikle ilk yarıda çabuk hücum yaptık. Hiçbir zaman oyun aleyhimize dönmedi. Hep üstün oynadık. Çok pozisyon ürettik, bu pozisyonların gol olması lazım." dedi.

'Belhanda iyilerdendi'

Takımdan ayrılması gündemde olan Belhanda hakkında da konuşan tecrübeli teknik adam, "Bugünkü performansından dolayı herkesten memnunum. Belhanda da bugünün iyilerindendi. 5 Ekim'e kadar ne olur bilmiyorum ama ne olursa olsun her oyuncu bizim için kıymetli. Biz genel olarak gelirken oyuncuları karşılamıyoruz ama gönderirken iyi ayrılıyoruz. Maddi olanakların bu kadar zorlandığı ortamda, kulüpler kendi tasarrufunu kullanabilir" ifadelerini kullandı.

Okay Yokuşlu itirafı

Galatasaray'ın uzun süredir görüştüğü Okay yokuşlu transferinde çıkmaza girdiğini de açıklayan Terim, "Okay Yokuşlu'yu istedik, o da çok niyetliydi ama maalesef kulübü kabul etmedi, olmadı. Yoksa istedik." şeklinde konuştu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum