Trabzonspor - Beşiktaş FK muhtemel 11'ler

Beşiktaş, Süper Lig'de 2020-2021 sezonun ilk haftasında Trabzonspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Trabzonspor - Beşiktaş FK muhtemel 11'ler
13 Eylül 2020 - 14:10 - Güncelleme: 14 Eylül 2020 - 00:58
Süper Lig'de 2020-2021 sezonunun ilk haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş FK kozlarını paylaşacak.

Medical Park Stadyumu'nda saat 20:00'de oynanacak karşılaşmayı Ali Şansalan yönetecek. Mücadele beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Serkan Asan, Hüseyin Türkmen, Campi, Kamil Ahmet Çörekçi, Abdulkadir Parmak, Flavio, Abdülkadir Ömür, Guilherme, Nwakaeme, Ekuban

Beşiktaş: Ersin, Necip, Vida, Welinton, N’Sakala, Atiba, Oğuzhan, Mensah, Hasic, Lens, Larin.

Eksikler

Trabzonspor: Pereira, Yusuf Sarı, Marlon, Trondsen, Alexander Sörloth

Beşiktaş: NKoudou

Takımların son durumu

Geçen sezon pandemi sonrası yaşadığı puan kayıplarıyla şampiyonluğu kaçıran Trabzonspor, yeni sezon öncesinde de ciddi sorunlarla boğuşuyor. İlk olarak sakatlığı sebebiyle en az 6 aylığına yeni transfer Trondsen'i kaybeden bordo-mavililer, transfer konusunda anlaşamadığı Sörloth'u da henüz şehre getiremedi. Ancak yine de oturmuş bir kadroya sahip olan Trabzonspor, lige hem galibiyet hem derbi zaferiyle başlamak isteyecek.

Takım eksik derken Sergen Yalçın...

Transfer döneminin en çok kan kaybeden takımlarından biri olan Beşiktaş'a bir kötü haber daha geldi. Teknik direktör Sergen Yalçın, koronavirüs testinin pozitif çıkması sebebiyle derbi maçta kulübede olamayacak. Siyah-beyazlılarda sağ bek, stoper, santrfor ve kanat bölgelerine de henüz beklenen takviyeler yapılmadı. Açıkçası sezona çok sayıda bilinmezliklerle başlıyorlar.

Beşiktaş 4-3 önde

Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanan son 10 maçın 3'ü berabere biterken 4 karşılaşmayı siyah-beyazlılar kazandı. Trabzonspor ise 3 kez sahadan galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum