Fatih Terim'den olay açıklama

Fatih Terim, Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükseldikleri Yeni Malatyaspor maçının ardından çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim'den olay açıklama
13 Ocak 2021 - 01:55 - Güncelleme: 13 Ocak 2021 - 01:58
Fatih Terim, Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükseldiği Yeni Malatyaspor maçının ardında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Yönetimi'ne mesaj gönderen Fatih Terim, ''Yönetimle bir görüşmem olmadı. Malumu ilan ettim. herkes konuşurken, ben de açıkladım. Bugün derin bir yalnızlık hissettim. Ben kişilere, gruplara değil Galatasaray sözüm var. Zaten Mayıs'ta hem sözüm, hem kontratım bitiyor. Sözümde durmaya devam edeceğim'' ifadelerini kullandı.

Hafta sonu Beşiktaş ile oynayacakları derbi hakkında da konuşan Terim, ''Bizim dışımızda herkes içeride çekti, biz dışarıda oynadık. Deplasman, seyahat... Programda değişiklik yaptık, bu kadar geç döneceğimizi tahmin edemedik. Çarşamba izin verdik, antrenmanı perşembeye aldık. Sonrasında Beşiktaş maçına hazırlanacağız. Pazara kadar oyuncularımızı belirli seviyeye getirecektir departmanımız. Cuma - Cumartesi günkü taktik idmanlarımızla pazara kadar hazır oluruz inşallah'' dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum