Özil'in menajerinden transfer sözleri

Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt, yıldız oyuncunun Fenerbahçe'de forma giymek istediğini söylerken, gelinen süreçteki son durumu anlattı.

Özil'in menajerinden transfer sözleri
13 Ocak 2021 - 11:54
Fenerbahçe'ye transferi gündemde olan yıldız oyuncu Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt, beIN SPORTS'a verdiği özel röportajında önemli ifadeler kullandı. Mesut Özil ile Fenerbahçe arasındaki durumu anlatan Erkut Söğüt, yıldız oyuncunun Türkiye'ye gelirse Fenerbahçe'de oynayacağını dile getirdi.

Mesut ve Arsenal arasındaki görüşmelerin 1-2 gün içinde bitemeyeceğini söyleyen Söğüt, ''Herkesin bildiği bir süreç var. Mesut'un burada belirli bir sözleşmesi kaldı. Şu anda Mesut herhangi bir kulüple görüşmek için serbest. Biz de bunu yapıyoruz. Hem Arsenal'ı hem de Mesut'u mutlu edecek bir anlaşma olması gerekiyor. Bu kararlar 1-2 gün içinde alınamıyor'' ifadelerini kullandı.
''Türkiye'ye gelirse, Fenerbahçe'de oynayacak''

Mesut Özil'in Fenerbahçe'de oynamak istediğini de belirten Erkut Söğüt, ''Mesut'un Fenerbahçeli olduğunu herkes biliyor, her zaman söylediği konulardan biri. Mesut sadece Fenerbahçeli değil, koyu bir Fenerbahçeli. Türkiye'ye gelecekse Fenerbahçe'de oynayacak. Her zaman 'Bir gün Fenerbahçe'de oynayacağım' demiştir. Bu transfer bir süreç. Bir şey olmadan, oldu demek yanlış olur. Sözleşmeler imzalamadan iş bitti demek yanlış olur. Hep şunu diyorum, hayırlısıyla inşallah olur'' şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum