Fatih Terim'den transfer açıklaması!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, 2-1 kazanılan Hatayspor maçının ardından açıklamalarda bulunurken transfer konusunda önemli itiraflarda bulundu.

Fatih Terim'den transfer açıklaması!
24 Ağustos 2021 - 00:20 - Güncelleme: 24 Ağustos 2021 - 01:04
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 2-1 galip gelinen Hatayspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim, karşılaşmayı değerlendirirken ''1-0 mağlup başladık. Genelde son zamanlarda böyle başlıyoruz. Geri dönüşümüz iyi oldu ama ilk yarıda çok gol kaçırdık. 2. forvet ve Ömer'i alınca biraz daha değişik oynamaya başladık. Beraberliği yakaladık, galibiyeti kaçırdık derken Luyindama'nın golü geldi. Bugün galip gelmesi gereken takım Galatasaray'dı. Daha iyi oyunlar oynayacağız, bundan herkes emin olabilir.'' sözlerini kullandı.

Morutan hakkında transfer açıklaması

Transfer konusunda, özellikle Morutan hakkında önemli itiraflarda bulunan Terim, ''Galatasaraylılar merak etmesin. Başkanımız, yönetimimiz, biz devam ediyoruz. Hiç beklemeden kendilerine ilk ağızdan haberi veririz. Morutan ve diğerleri, Galatasaray'ın ileriye dönük planlarında yetenekli oyuncular var. Morutan'ı beğendiğimi daha evvel ifade etmiştim, Steaua Bükreş başkanı da gerekli şekilde açıklamalar yapıyor.  Rahat olsunlar. Biz onları mutlu etmek için daha birçok isim açıklayacağız.'' şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum