Victor Nelsson ilk sınavını geçti

Galatasaray'ın 7 milyon euroya kadrosuna kattığı Danimarkalı stoper Victor Nelsson, ilk maçına Hatayspor karşısında çıktı.

Victor Nelsson ilk sınavını geçti
24 Ağustos 2021 - 00:21 - Güncelleme: 24 Ağustos 2021 - 01:08
Galatasaray'ın yeni stoperi Victor Nelsson, sarı kırmızılı forma ile ilk maçına Hatayspor karşısında çıktı. 

22 yaşındaki futbolcu, 90 dakika boyunca sahada kalırken 68 kez topla buluştu, 8 kez sahipsiz top kazandı. Nelsson, ayrıca 4 kere ikili mücadele kazanırken %90 pas isabeti ile oynadı. Genç futbolcu ayrıca 1 kez de pas arası yaptı.

Nelsson'un performansı sosyal medyada Galatasaray taraftarlarından da tam not alırken maç sonu Fernando Muslera, Danimarkalı takım arkadaşından övgüyle bahsetti.

''Hocamızı ve scout ekibimizi tebrik ediyorum''

Muslera, ''Nelsson konusunda hocamızı ve scoutlarımızı tebrik ediyorum. Çok önemli bir futbolcu. Hepimize gösterdi bunu. Çok kaliteli bir savunmacı. İnsani anlamda da iyi biri. Mükemmel ve futbolla yaşayan bir ülkeye geldi. Victor, Galatasaray'a geldiği için çok şanslı.'' sözlerini kullandı.
Nelsson: ''Kalemi savunmayı seven biriyim''

Victor Nelsson ise ''Galatasaray formasıyla ilk maçıma çıktım. Mutluyum. Taraftarlarımızın ambiyansi, yarattıkları atmosfer harikaydı. Kendimi çok iyi hissettim. Topu uzaklaştırmayı, kendi kalemi savunmayı, korumayı seven biriyim. Yerden ve havadan müdahalelere önem veririm ve bu konuda iyiyim. Ofansı da severim ama ilk işim savunma yapmak.'' şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum