Fatih Terim'den transfer cevabı!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, St. Johnstone ile oynanacak maç öncesinde basın toplantısı düzenledi.

Fatih Terim'den transfer cevabı!
04 Ağustos 2021 - 18:50
Fatih Terim, UEFA Avrupa Ligi'nde St. Johnstone ile oynanacak play-off maçı öncesi basın toplantısı düzenlerken takımın son durumu hakkında konuştu.

TFF'nin Oğulcan Çağlayan kararını eleştirerek sözlerine başlayan Fatih Terim, ''Oğulcan Çağlayan için kulübümüz gerekli görüşmeleri yapıyor. UEFA lisans veriyor, TFF lisans vermiyor. Böyle bir komik durum. Bu sorunu çözeriz ama mantığa uymuyor. İşin teknik tarafında kalmak istiyorum. Oğulcan, teknik olarak faydalanmak istediğim bir oyuncu.'' dedi.

''Berkan ve Taylan'ı oynatacağım''

İskoç rakibi karşısında orta sahada oynatacağı iki ismi açıklayan Terim, ''Berkan hazır, yarın oynatacağım. Taylan'ı da oynatacağım. Fiziksel testlerde bir hayli önde. Taylan, Berkan gibi oyunculara ihtiyacımız var. Son 7 günde 4 maç oynayacağız. Ağır tablo. Her oyuncuya ihtiyacım var.'' sözlerini kullandı.

Yeni transfer Cicaldau'nun oynayamayacağının hatırlatılması üzerine tecrübeli teknik direktör, ''Biz Cicaldau ile uzun vadeli anlaştığımız için açıkçası Avrupa'da oynayıp oynayamayacağı bir Avrupa eleme maçını çok önemsemedik. Gruplarda da oynayacak. Cicaldau umarım o kadar güzel işler yapar ki, oynayamayacağı bu iki maçı düşünmeyiz.'' şeklinde konuştu.

Falcao ve Feghouli'nin son durumu

Ayrılması muhtemel oyuncular hakkında da konuşan Terim, ''Hem Falcao hem de Feghouli, Galatasaray'a hizmet etmiş, değerli oyuncular. Ayrılıkları da doğal olarak kabul etmeliyiz. Kulüp olarak, özellikle son dönemde ayrılan oyuncularımızla ilgili çok güzel şekilde veda ettik. Umarım en kısa sürede bu konu sona erer.'' ifadelerini kullandı.

Transferde çok konuşulan Morutan hakkında görüşlerini yineleyen Fatih Terim, ''Morutan ile ilgili fikrimi söylemiştim. Hakikaten yetenekli bir futbolcu, daha da iyi olabilir. İşin ekonomik boyutunu açıklıkla ifade ettik, o paraları veremeyiz. Konu nereye gider bilmiyorum ama bazı mevkilerin daha aciliyeti var.'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum