Fatih Terim'den transfer için açıklama

Fatih Terim, Neftçi Bakü maçı öncesi basın toplantısında hem karşılaşmayı değerlendirdi hemde transferlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim'den transfer için açıklama
16 Eylül 2020 - 18:01 - Güncelleme: 16 Eylül 2020 - 18:05
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Neftçi Bakü maçı öncesi basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Fatih Terim, Neftçi Bakü ile oynayacakları maçı değerlendirirken, transfer konusunda da kısa bir açıklama yaptı.

'Transfer olmazsa karalar bağlamayız'

Transferlerin durumuyla ilgili konuşan Fatih Terim, ''Transfer konusunda bakıyorum yine birçok isim var ama benim haberim yok. Transfer yapmış olmak için oyuncu almak istemiyoruz. Transfer olursa olur, olmazsa da bu kadro ile devam edeceğiz. Olmazsa da karalar bağlamayız, söylenmeyiz'' ifadelerini kullandı.
Neftçi Bakü maçının değerlendirmesini de yapan tecrübeli teknik adam ''Galatasaray, Avrupa yolculuklarına alışkın bir takım. Her ne koşulda olursa olsun burada da sonuna kadar mücadele etmek ister. Kura ilk çıktığında bizim için yabancı bir yer olmadığı için çok mutlu oldum. Azerbaycan, bizim her zaman sevgisinden şüphe etmediğimiz, çok sevdiğimiz ve çok da iyi ağırlandığımız bir yer. Onun için çok mutluyum. Futbolda genel bir kural vardır: En önemli maç önünüzdeki maçtır. Bizim için de önemli bir maç. Tamamen buraya konsantreyiz'' dedi.

Galatasaray, 17 Eylül Perşembe günü Azerbaycan'da Neftçi Bakü ile karşı karşıya gelecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum