Fatih Terim: Herhalde turu geçtiklerini zannettiler

Tecrübeli teknik adam 2-0'dan 4-2'ye gelen Hatayspor maçı için, "Maçın analizi bir tarafa son 4'e kaldığımız için mutluyuz. Futbol ciddi bir oyun. Bunu önce futbolcuların bilmesi lazım ama maalesef. Herhalde herkes turu geçtiklerini zannetti. Futbol hepimiz için böyle güzel." yorumunu yaptı.

Fatih Terim: Herhalde turu geçtiklerini zannettiler
27 Şubat 2019 - 21:46 - Güncelleme: 28 Şubat 2019 - 14:38

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek final rövanş maçında deplasmanda Hatayspor'a 4-2 yenilmesine karşın deplasman golü avantajıyla turu geçen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim oyuncularına tepki gösterdi.

Terim'in maçtan sonra yaptığı açıklamalar şu şekilde:

"Maçın analizi bir tarafa son 4'e kaldığımız için mutluyuz. Futbol ciddi bir oyun. Bunu önce futbolcuların bilmesi lazım ama maalesef. Herhalde herkes turu geçtiklerini zannetti. Futbol hepimiz için böyle güzel. 

İstiklal Marşı okuyan çok oyuncumuz vardı. Hatayspor'u da tebrik ediyorum. Bizi çok güzel ağırladılar. Meslektaşlarıma da Allah kolaylık versin demek istiyorum, onlar hep burada oynuyorlar. Daha önce burada oynayan takımlara da aynısını söylemek lazım. Bu zeminde oynamak kolay değil. 

Sakatlarımız iyileşir mi Erzurum maçına kadar, sanmıyorum. Belki Diagne yetişebilir. Bilmiyorum. Biz adalet olmayan, hak olmayan hiçbir şey için ağzımı açmadık. Biz Ankara'da oynadık, bizden sonra Ankara'da oynayan olmadı. Oyuncu sağlığı için bunları söylüyoruz. Erzurum için de aynı şey geçerli. Yoksa akşam 7, gece 9, sabah 8, her yerde oynarız biz. 

Keşke bunlar biz cuma sabahı 9'da İstanbul'a geldiğimizde de konuşulsaydı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum