''Fatih Terim ile devam etmeyeceğim''

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, basın mensuplarının sorularını yanıtlarken Fatih Terim hakkında da çarpıcı bir açıklama yaptı.

''Fatih Terim ile devam etmeyeceğim''
21 Mayıs 2021 - 16:29 - Güncelleme: 21 Mayıs 2021 - 17:16
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, düzenlediği basın toplantısında başkanlık seçimi ve kulübün geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

Mustafa Cengiz'in yaptığı en önemli açıklama ise Fatih Terim ile ilgili olandı. Mustafa Cengiz, 1 Haziran itibariyle Fatih Terim ile devam etmeyi düşünmediğini açıkladı.

Mustafa Cengiz konuyla ilgili yaptığı açıklamada ''Benim görev sürem yasal olarak doluyor. Böyle durumlarda 1 kişi bile kalsa yönetim devam ediyor. Ben ayın 1'i itibariyle Fatih Hoca ile devam etmeyi düşünmüyorum'' ifadelerini kullandı.

''Onursal başkan gibi konuşuyor''

Fatih Terim hakkında konuşan Cengiz, ''Abdürrahim Bey, 'Yapma hocam (Fatih Terim)' dediği halde demez dedim herhalde. Ben hocayı arıyorum, 'Şunu dedin mi?' diye soruyorum. Sana hakaret etmişsem direkt ara bana sor. Siz hem yargıç, hem savcı, bir de üstüne basın sözcüsü olursanız olmaz. Hoca, ona rağmen konuştu. Hem yargıç hem savcı hem de basın sözcüsü olur hüküm verirseniz olmaz'' dedi.

Fatih Terim ile ilgili sert ifadeler kullanan Mustafa Cengiz, ''Bıraktı başkanlığı, onursal başkan gibi konuşuyor. Gelecek olan yönetimlere diyor ki 'Dikkat edin, kendinize gelin. Cebinizde para varsa' gibi bir şey dedi. İmkanlarınız varsa gelin dedi. Şimdi, sadece bana ayar çekmiyor onursal başkanımız'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum