Galatasaray'da 3 belirsiz 'kiralık'

Galatasaray'da yeni sezon öncesi belirsizlik yaşanan konulardan biri de kiralık olarak forma giyen 3 oyuncu; Mohamed, Onyekuru ve Halil Dervişoğlu!

Galatasaray'da 3 belirsiz 'kiralık'
22 Mayıs 2021 - 04:50 - Güncelleme: 22 Mayıs 2021 - 05:24
Sezonun bitmesinin ardından Galatasaray'da seçim konusu ön plana çıksa da şimdiden gelecek sezon kadrosuyla ilgili 3 oyuncu için karar verilmesi bekleniyor.

Galatasaray'da hedef Mostafa Mohamed, Halil Dervişoğlu ve Henry Onyekuru'nun durumlarını EURO2020 öncesi netleştirmek. 

Mostafa Mohamed

Listenin başında yer alan ve satın alma opsionu bulunan Mostafa Mohamed için Galatasaray işi yaz döneminde bitirmek istiyor. Sarı-kırmızılıların 4 milyon dolarlık satın alma opsiyonunu Ocak ayına kadar kullanma hakkı bulunsa da, belirsizliğin ortadan kaldırılması için opsiyonun yaz döneminde kullanılması bekleniyor. Fatih Terim de sezon sonu raporunda yönetime Mohamed için olumlu rapor sunmuştu.

Halil Dervişoğlu

Bir diğer geleceği belirsiz isim de Halil Dervişoğlu! Genç yaşına rağmen etkiletici bir performans sergileyen Halil için Galatasaray'ın EURO2020 öncesi harekete geçmesi bekleniyor. Milli takım kadrosunda da yer alan Halil Dervişoğlu sezonu 3 gol, 2 asistle tamamlamıştı. Fatih Terim de genç oyuncu ile ilgili 'Gelecek sezon da bizimle olmasını istiyorum' ifadelerini kullanmıştı.

Henry Onyekuru

Monaco'dan satın alma opsiyonuyla birlikte kiralanan Henry Onyekuru için geri sayım devam ediyor. Nijeryalı yıldızın opsiyonu, 11 Haziran itibarıyla sona erecek. Eğer Galatasaray Yönetimi bu tarihe kadar 4 milyon 350 bin Euro'luk bonservis ödemesini Monaco'ya göndermezse, opsiyon devre dışı kalacak. Özellikle sezonun son bölümünde performansı düşen genç yıldızla ilgili verilecek karar merakla bekleniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum