Fenerbahçe - Austria Wien muhtemel 11'ler

Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi  play-off turu rövanş maçında Austria Wien ile karşılaşacak.

Fenerbahçe - Austria Wien muhtemel 11'ler
25 Ağustos 2022 - 03:59
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında Avusturya temsilcisi Austria Wien ile kozlarını paylaşacak..

Ülker Stadyumu'nun ev sahipliği yapacağı mücadele saat 20.00'da başlayacak ve Exxen'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı İspanya Futbol Federasyonu'ndan Gil Manzano yönetecek.

Austria Wien-Fenerbahçe muhtemel 11'ler

Fenerbahçe: Ertuğrul, Osayi, Szalai, Luan Peres, Ferdi, Zajc, Arao, Lincoln, Emre Mor, King, Valencia

Austria Wien: Früchtl, Galvao, Mühl, Ranfti, Martins, Huskovic, Wustinger, Fischer, Braunöder, Tabakovic, Fitz

Üst üste galibiyetler

Fenerbahçe, ilk maçta 0-0 berabere kaldığı Dinamo Kiev'e evinde 2-1 mağlup oldu ve Şampiyonlar Ligi elemelerine veda etti. Oyun anlamında rakiplerine daha üstün olmalarına karşın 10 kişi kalınması ve basit hatalar, sarı-lacivertlileri UEFA Avrupa Ligi yoluna götürdü. Slovacko karşısında üstün bir oyun sergileyen sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrılan Fenerbahçe'nin lige nasıl bir başkangıç yapacağı merak ediliyordu. Jesus'un tercihlerinin tartışıldığı maçta Ümraniyespor ile 3-3 berabere kaldılar. Hafta arası ise Slovacko'yu 1-1'lik eşitlikle elediler.

Kasımpaşa maçıyla farklı bir kimliğe bürünen Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı üstün bir oyunla 6-0 gibi net bir skorla mağlup etti. Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında da Austria Wien'i rahat bir şekilde yenmeyi başardılar. Ligde de zorlu Adana Demirspor maçında sahadan 4-2'lik galibiyetle ayrılarak iyice morallendiler.

Avrupa kupalarında 246. maç

Sarı-lacivertli ekip, Avrupa kupalarında oynadığı 245 müsabakada 89 galibiyet, 53 beraberlik ve 103 mağlubiyet yaşadı. Bu maçlarda rakip fileleri 308 kez havalandıran Fenerbahçe, kalesinde ise 357 gol gördü.

YORUMLAR

  • 0 Yorum