Fenerbahçe Barça'nın yıldızını bitirdi

Valbueana transferini bitiren Fenerbahçe, şimdi de Barcelona’dan ayrılması beklenen Fransız stoper Jeremy Mathieu ile söz kesti. Sarı-lacivertliler Aykut Kocaman’ın kararına göre bu transferi noktalayacak.

Fenerbahçe Barça'nın yıldızını bitirdi
09 Haziran 2017 - 09:43

Galatasaray ve Beşiktaş ile de adı anılan Barcelonalı Jeremy Mathieu, Fenerbahçe yolunda.

Sarı-lacivertliler, transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, İspanyol devi Barcelona’dan ayrılması gündemde olan Jeremy Mathieu transferinde büyük aşama kaydetti. Ufak detayların kaldığı bu transferin Aykut Kocaman'ın onayından sonra noktalanacağı öğrenildi. 

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçeli yöneticiler Fransa'da Valbueana için görüşmelerde bulunduğu sırada Mathieu'nun menajerleri ile de bir araya gelerek prensip anlaşmasına vardı.

İsmi Galatasaray ve Beşiktaş ile de anılan 1.92 boyundaki dev stoper Barcelona'da bu sezon forma şansı bulamadı. Katalan ekibi ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan tecrübeli stoperin bonservisinin ise oldukça düşük bir bedel karşılığında alınacağı gelen haberler arasında. . 

KJAER’E BAĞLI DEĞİL

Sarı-lacivertlilerin başarılı stoperi Simon Kjaer'in takımdan ayrılıp ayrılmayacağı henüz netlik kazanmazken, Danimarkalı yıldıza iyi bir teklif gelmesi halinde satılacağı iddialar arasında. 

Kjaer takımdan ayrılmasa bile Mathieu takıma 3. stoper olarak takıma dahil edileceği bildirildi. Fanatik’in haberine göre, 33 yaşındaki tecrübeli ismin aynı zamanda sol bekte de oynayabildiği bildirildi. 

3 YILDA 89 MAÇA ÇIKTI

2014’te  20 milyon euro bonservisle Valencia'dan Barcelona'ya transfer olan Jeremy Mathieu, İspanyol ekibiyle 3 sezonda 89 maça çıktı. Fransız oyuncu 3 de gol atma başarısı gösterdi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum