Fenerbahçe'de ayrılık resmen açıklandı

Süper Lig'in başlamasına kısa bir süre kala Fenerbahçe'de bir ayrılık kesinleşti. Şilili oyuncu Isla, Fenerbahçe kariyerinin noktalanacağını açıkladı.

Fenerbahçe'de ayrılık resmen açıklandı
08 Haziran 2020 - 15:00 - Güncelleme: 08 Haziran 2020 - 17:33

Süper Lig'in başlamasına çok kısa bir süre kala, Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de Şilili Mauricio Isla'dan da ayrılık açıklaması geldi.

Mauricio Isla, yaptığı açıklamada Süper Lig'de sezonunun sona ermesinin ardından Fenerbahçe'den ayrılacağını açıkladı. Isla yaptığı açıklamada, 'Fenerbahçe yönetimiyle görüştüm ve ayrılık konusunda aynı düşünüyoruz. Sezon sonunda ayrılıyorum. Bonservisimi elime alıyorum ve benim için en iyisini seçeceğim'  ifadelerini kullandı. Isla hayalinin eski takımı Universidad de Chile'de oynamak olduğunu belirtirken, şu ana kadar Boca Juniors dışında bir takımla görüşmediğini dile getirdi.

Fenerbahçe, Isla'yı 2017 yılında Cagliari'dan bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katmıştı. Isla bu sezon sarı-lacivertli ekibin formasıyla 25 resmi maçta forma giydi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum