Haziran ayında futbola doyacağız

Korona virüs salgını sonrası Haziran ayında futbolseverleri birbirinden önemli maçlar bekliyor.

Haziran ayında futbola doyacağız
08 Haziran 2020 - 13:52

Korona virüs sonrası futbol Avrupa'ya geri dönmeye başladı. Bundesliga birkaç hafta önce başlarken, 11 - 12 Haziran'da da Süper Lig ve La Liga dönüyor. İngiltere ve İtalya'da da futbol bir hafta içerisinde başlayacak.

Liglerin başlangıçlarının belli olmasının ardından, Haziran ayı futbola doyacağımız bir ay olmaya başladı. Şu ana kadar belli olan tarihler için Fenerbahçe-Trabzonspor, Everton-Liverpool, Napoli-Inter gibi birçok önemli maç de yer alıyor.

La Liga 11 Haziran Perşembe günü Endülüs derbisiyle başlıyor. Sevilla ile Real Betis'in karşı karşıya geleceği maçın ardından Cuma, Cumartesi ve Pazar da La Liga'da maçlar oynanacak.

Yakın dönemdeki bir diğer önemli karşılaşma ise İtalya Kupası yarı finalinde oynanacak. 13 Haziran'da Napoli ile Inter karşı karşıya gelecek. Bu maçın 3 gün sonrasında ise Ziraat Türkiye Kupası'nda dev bir maç futbolseverlerle buluşacak. 13 Haziran'da Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Trabzonspor'u konuk edecek.

İngiltere'de ekrana kitleyecek dev maçlar

Premier Legaue'in dönmesiyle Ada'da da birçok önemli karşılaşma oynanacak. Haziran ayında Ada'da Manchester City - Arsenal, Tottenham - Manchester United, Everton - Liverpool ve Chelsea - Manchester City maçları oynanacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum