Fenerbahçe'de Dudu operasyonu

Daha önce Beşiktaş'ın da gündemine gelen 25 yaşındaki Brezilyalı oyuncu için Fenerbahçe'nin girişimleri olduğu belirtildi.

Fenerbahçe'de Dudu operasyonu
02 Eylül 2017 - 06:52

Fenerbahçeli yöneticiler, uzun süredir teknik direktör Aykut Kocaman’ın istediği hücuma takviye konusunda görüşmelerini sürdürüyor. Birçok adayla dirsek teması yürüten yönetimin listenin başındaki isimlerden biri olan Dudu konusunda mutlu sona ulaştığı öğrenildi.

Palmeiras ile 10 milyon Euro (40 milyon TL) üzerinden başlayan pazarlıklarda tarafların 6 milyon Euro’ya (24 milyon TL) el sıkıştığı bilgisi alındı. Palmeiras’ın talebiyle sözleşmeye bu rakama ek olarak sonraki satıştan pay veya bonuslar içerin 2 milyon Euro’luk (8 milyon TL) bir madde de eklenme olası. İki kulüp artık sözleşmenin detayları ve ödeme planı üzerinde son görüşmelerini gerçekleştiriyor. Oyuncu da bir an önce İstanbul’a gelmek için sabırsızlanıyor.

"Dudu Avrupa'ya gitmek istiyor"

Daha önce Beşiktaş'ın da gündemine gelen 25 yaşındaki Dudu’nun Türkiye temsilcisi Erdal Akgündüz de, "Dudu kariyerine Avrupa’da devam etmek istiyor. Fenerbahçe’yi istiyor ve kulüplerin resmi anlaşmayı imzalamasını bekliyor" şeklinde konuştu.

Ahmet Ercanlar da doğruladı

Hürriye Gazetesi Fenerbahçe muhabiri ve futboo yazarı Ahmet Ercanlar ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Fenerbahçe'nin resmi bir ilgisi varmış Dudu ile ilgili. Ancak işin daha çok başındaymış iş" ifadesini kullandı.

Dudu kimdir?

7 Ocak 1992'de doğan Eduardo Pereira Rodrigues Dudu, profesyonel futbola Cruzerio'da başladı.

Dudu’nun asıl mevkisi sol açık fakat sağ kanatta ve forvet arkasında da görev yapabiliyor. Genç sambacı, 2017’de çıktığı 17 müsabakada 4 gol attı ve 1 asist yaptı. Dinamo Kiev macerası dışında daha önce ülkesinin dışına hiç çıkmayan 25 yaşındaki futbolcu 3 kez de Brezilya Milli Takım formasını giydi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum