Fenerbahçe'de Emre Mor yeniden...

Sarı-lacivertli ekip sezonun son haftalarında gündeme aldığı Emre Mor için tekrar girişimlerini artırdı ve Dortmund'un kararını beklemeye başladı.

Fenerbahçe'de Emre Mor yeniden...
21 Haziran 2017 - 09:30 - Güncelleme: 21 Haziran 2017 - 16:47

Aykut Kocaman'ı teknik direktörlüğe getiren, Mehmet ekici, Valbuena ve Dirar transferlerini de bitiren Fenerbahçe'de hedef taraftarı heyecanlandıracak ve tribünleri dolduracak bir transfere imza atmaya geldi.

Sarı-lacivertli ekip daha önce menajeriyle görüştüğü ve söz aldığı Emre Mor için girişimlerini artırdı.

Aykut Kocaman'ın da onay verdiği genç yıldız için Dortmund'la görüşmelerini sürdüren Fenerbahçe Ajax'tan gelen yeni teknik direktör Peter Bosz'un kararını beklemeye başladı.

Bilindiği gibi Muzzy Özcan sezonun sonuna doğru İstanbul'a gelmiş önce Kasımpaşa Recep tayyip Erdoğan Stadı'nda Fenerbahçe Menajeri hasan çetinkaya ile bir görüşme gerçekleştirmişti.

Bu görüşmeden bir gün sonra da Başkan Aziz yıldırım ile bir araya gelen Muzzy Özcan, "Emre Mor Türkiye'de oynarsa ilk tercihi kesinlikle Fenerbahçe olacaktır" sözünü vermişti.

Dortmund'taki teknik direktör probleminin çözülmesinin ardından yeni teknik adam Bosz'un Emre hakkındaki kararının ne olacağı da merak konusu.

Sarı-lacivertli Yönetim Emre Mor'la görüşmelerini sürdürerek genç futbolcunun gelişi için zemin hazırlamaya da devam ediyor.

12 kez A Milli Takım forması giyen ve 1 gol atan Emre Mor, geçen sezon 10 milyon euro'ya transfer olduğu Dortmund'da 19 resmi maçta oynamış, 1 gol, 2 asistlik performans sergilemişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum