Robin van Persie ile ilgili şaşırtan gelişme

Fenerbahçe’nin Hollandalı yıldızı, kendisi gibi futbolcu olma yolunda ilerleyen oğlu Shaqueel van Persie’yi Feyenoord altyapısına yazdırdı. van Persie ailesinin İstanbul’dan ayrılarak Rotterdam’a yerleşeceği öne sürüldü.

Robin van Persie ile ilgili şaşırtan gelişme
21 Haziran 2017 - 11:31 - Güncelleme: 21 Haziran 2017 - 11:34

Fenerbahçe’de 1 yıl daha sözleşmesi bulunan, ancak yeni sezonda sarı-lacivertli takımda olup olmayacağı konusunda spekülasyonlar yapan Robin van Persie ile ilgili çarpıcı bir gelişme yaşandı.

Hollandalı yıldızın, küçük yaşlarından itibaren futbol oynamaya başlayan ve şu anda 10 yaşında olan oğlu Shaqueel van Persie’yi Feyenoord Kulübü’nün altyapısına yazdırdığı öğrenildi.

Robin van Persie’nin ailesinin gelecek sezon İstanbul’da kalmayacağı ve ülkelerine dönmek istediği, sarı-lacivertli futbolcunun da yönetimden ayrılmak için bonservisi ile ilgili indirim yapılmasını talep ettiği öne sürüldü.

KUYT DA FEYENOORD’A GİTMİŞTİ

Hollanda basınında uzun bir süredir Feyenoord ile görüştüğü ve 2001-2004 yılları arasında forma giydiği eski kulübüne dönmeyi planladığı iddia edilen tecrübeli yıldızın ailesi ile birlikte Hollanda’ya dönebileceği konuşuluyor. Feyenoord, 2015-16 sezonunda da yine Fenerbahçeli Dirk Kuyt'ı transfer etmişti. Dirk Kuyt, geride bıraktığımız sezonda aktif futbol kariyerini Hollanda ekibinde noktalamıştı.

Sarı-lacivertli takımda 2 sezondur forma giyen Robin van Persie, 83 maçta görev aldı. 33 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda toplam 36 gol atarken 7 de asist yaptı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum