Fenerbahçe'de hedef Hatem Ben Arfa

Uzun süredir Fenerbahçe’nin takibinde olan Hatem Ben Arfa için tüm operasyonlar hızlandı. Kjaer’in ayrılmasıyla mali açıdan rahatlayan sarı-lacivertliler, Ben Arfa’yı bitirmek için gün sayıyor.

Fenerbahçe'de hedef Hatem Ben Arfa
31 Temmuz 2017 - 09:39 - Güncelleme: 31 Temmuz 2017 - 14:36

Gelecek sezon iddialı bir ekip oluşturup Süper Lig’de ve Avrupa’da başarı elde etmek isteyen Fenerbahçe gözünü, PSG’den ayrılmasını gündeme gelen Ben Arfa’ya çevirdi.

Oyuncu ve menajeriyle temasa geçen Fenerbahçe’de Mahmut Uslu süreci, “Kulübünden 7 milyon Euro alacağı var. Onu almadan ayrılmak istemiyor” ifadeleriyle açıklamıştı. PSG 30 yaşındaki oyuncuyu kadroda tutmak istemiyor.

Fransız basınında yer alan haberlere göre PSG, Ben Arfa konusuna çözüm üretti. Buna göre PSG, Ben Arfa’yı isteyen kulüpten bonservis talep etmeyecek ancak Arfa’nın alacağının bir kısmının ödenmesini isteyecek.

LENS İÇİN TEKLİF EDİLMİŞTİ

 

Jeremain Lens’i transfer etmek için Sunderland’e 4 milyon Euro teklif eden Fenerbahçe, Ben Arfa için talep edilen bu miktarı karşılamaya sıcak bakıyor. Kjaer transferinin tamamlanmasının ardından Hasan Çetinkaya ve birkaç yönetici Ben Arfa’nın transferini bitirmek için Fransa’ya çıkarma yapacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum