Juventus, Cengiz'li Roma'yı penaltılarda üzdü

Milli futbolcu Cengiz Ünder’in ikinci devresinde oyuna girdiği ve bir de penaltıyı gole çevirdiği maçta Juventus, Roma’yı penaltılarla yendi.

Juventus, Cengiz'li Roma'yı penaltılarda üzdü
31 Temmuz 2017 - 01:08 - Güncelleme: 31 Temmuz 2017 - 10:34

Uluslararası Şampiyonlar Kupası Kuzey ve Orta Amerika’da iki İtalyan devi karşı karşıya geldi. İki yarıda da gollerin atıldığı mücadelede Roma ile Juventus 1-1 berabere kaldı. Penaltılara giden karşılaşmada gülen taraf Zebralar oldu. 

Gillette Stadı’nda oynanan karşılaşmaya daha etkili başlayan taraf Roma oldu ancak gol Juventus’tan geldi. 29’da soldan kesilen ortada Mario Mandzukic yaptığı vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. Aynı zamanda bu gol ilk yarının da skoru oldu. 

İkinci devrede iki takım da birçok değişiklik yaptı. Oyundaki üstünlüğünü bu yarıda da sürdüren başkent ekibi, 74’te Kolarov’un asistinde Edin Dzeko ile goldü buldu ve 90 dakikalık mücadele 1-1’lik eşitlikle sona erdi. 

PENALTILARA PINSOGLIO DAMGA VURDU

Juventus, rakibini penaltılarda 5-4 yenerken bir kurtarış yapan ve iki kere de topu çıkarmaya çok yaklaşan Carlo Pinsoglio penaltıların yıldızı oldu. 

CENGİZ İKİNCİ YARIDA GİRDİ

İtalyan ekibinde ilk maçında golle tanışan milli futbolcu Cengiz, Juventus karşısında sonradan oyuna girdi. Genç oyuncu 63’te Kevin Strootman’ın yerine maça dahil oldu ve seri penaltı vuruşlarında takımının son sayısını kaydetti. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum