Fenerbahçe'de kritik tarih!

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç'un alınan başarısız sonuçların ardından Mart kongreye gidip gitmeyeceği merak konusu...

Fenerbahçe'de kritik tarih!
11 Şubat 2022 - 12:15
Kayserispor karşısında alınan mağlubiyet sonrası Fenerbahçe Kulübü'nde sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sarı-lacivertli kulüpte Başkan Ali Koç'un soluğu soyunma odasında almasının ardından yeni bir karara daha imza atmaya hazırlandığı öğrenildi.

Fenerbahçe’de futbol takımının kötü gidişatı devam ediyor. Şampiyonluk yarışına erken havlu atan sarı-lacivertlilerde uzun süredir başkan Ali Koç’a kongreye gitmesi yönünde çağrılar yapılıyordu. Ama Ali Koç bu çağrılara rağmen böyle bir karar almayı hiç düşünmedi. Ancak son dönemde yaşananlar sonrası ilk kez böyle bir gündem yüksek sesle konuşulur hale geldi.

Kritik maç Trabzonspor

Yaşanan bu yıpratıcı gelişmeler ve takımın toparlama umudunun da iyice kaybedilmesi sonrası durum değişmeye başladı. Başkan Ali Koç’un artık olağanüstü kongreye gidip güvenoyu isteyeceğine dair kulüp içinde bir beklenti oluştu.

Özellikle mart ayı başında ligin 28. haftasında Kadıköy’de oynanacak olan Trabzonspor maçında kötü bir sonuç alınması halinde kongreye gidilmesinin yüksek ihtimal olduğu ifade edildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum