Kerem için ayrılık çanları

Domenec Torrent ile ilk galibiyetini hedefleyen Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri gelmeye devam ediyor. Sarı-Kırmızılılar'da tüm camia Kayserispor galibiyetine odaklandı. Teknik heyet, rakiplerini A'dan Z'ye analiz etti, Bafetimbi Gomis takımı yemeğe götürüp moral aşıladı. Başkan Burak Elmas ise Florya'ya çıkarma yapıp prim sözü verdi. Bu arada Galatasaray'ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu ile ilgili flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Kerem için ayrılık çanları
11 Şubat 2022 - 12:36
Domenec Torrent ile ilk galibiyetini hedefleyen Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri gelmeye devam ediyor. Sarı-Kırmızılılar'da tüm camia Kayserispor galibiyetine odaklandı.

Teknik heyet, rakiplerini A'dan Z'ye analiz etti, Bafetimbi Gomis takımı yemeğe götürüp moral aşıladı. Başkan Burak Elmas ise Florya'ya çıkarma yapıp prim sözü verdi. Bu arada Galatasaray'ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu ile ilgili flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Süper Lig'de son 13 haftada sadece 1 galibiyet alabilen Galatasaray'da, kötü gidişata 'dur' deme maçı olarak Kayserispor karşılaşmasına odaklanıldı.

1- Domenec Torrent, yardımcı hocalarını F.Bahçe-Kayseri maçına gönderdi ve rakibi A'dan Z'ye analiz ettirdi

2- Gomis, çarşamba günkü idmanın ardından takım arkadaşlarını yemeğe çıkardı. Sadece futbolcuların katıldığı bu yemekte kötü gidişatın nedenleri sorgulandı, Kayserispor maçı ile çıkışa geçmek için herkes birbirine söz verdi.

3- Başkan Burak Elmas, Florya'da mesai yaptı. İdman sahasına inen Elmas, Torrent ve futbolculara hem moral hem de prim sözü verdi. Yönetim, Aslantepe'deki maçın bilet fiyatlarını 25 TL'ye kadar indirdi.

4- Afrika Uluslar Kupası'ndan dönen Mohamed takıma katıldı, Pulgar yol yorgunluğunu üzerinden attı, Gomis fiziksel açığını kapadı ve Sacha Boey de ilk 11'e hazır hale geldi.

Brentford kancası

Bu arada Galatasaray'ın, 9 gol-6 asistle en iyisi olan Kerem Aktürkoğlu için Avrupa kulüpleri sıraya girdi.

Almanya ve Fransa'dan sonra İngiltere'den de talibi çıkan Kerem'i Brentford yakından takip ediyor.

Halil Dervişoğlu'nu kiraladığı G.Saray'ın maçlarını izleyen İngiliz scoutlar, Kerem'e hayran oldu.

Brentford, 23 yaşındaki yıldızla ilgili Halil'den bilgi aldı. Halil, çok iyi anlaştığı Kerem ile ilgili olumlu referans verdi.

Premier Lig ekibi, Kerem Aktürkoğlu için sezon sonunda teklif yapma kararı aldı.(Sabah)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum