Fenerbahçe'de onu bekliyor; Ömer Faruk Beyaz

Fenerbahçe'nin 2018 yılında profesyonel sözleşme imzaladığı Ömer Faruk Beyaz, taraftarın kalan haftalarda sahada en çok görmek istediği isim! Sarı-lacivertli taraftarların son iki lig maçında en çok onu sahada görmek istedi ancak genç oyuncu iki maçta da süre alamadı.

Fenerbahçe'de onu bekliyor; Ömer Faruk Beyaz
05 Temmuz 2020 - 00:15 - Güncelleme: 05 Temmuz 2020 - 02:32

FUTBOO | Fenerbahçe taraftarının sezonun kalanında belki de sahada en çok görmek istediği isim; Ömer Faruk Beyaz! Zor bir süreçten geçen Fenerbahçe, şampiyonluk yarışından uzak kalırken, geleceğin planlarını yapmaya başladı. Bu planlar içinde en çok merak edilen isim ise kuşkusuz Ömer Faruk Beyaz...

Fenerbahçe altyapısından yetişen henüz 16 yaşındaki Ömer Faruk Beyaz, bu sezon A takıma çıkarılmış, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Trabzonspor maçında ise ilk kez A takım formasıyla süre almıştı. Ancak Fenerbahçe taraftarının Ömer Faruk Beyaz isteği, Süper Lig'de maçlar kazanılsa da devam ediyor.

Taraftar Ömer Faruk Beyaz'ı sahada görmek istiyor

Sarı-lacivertli ekip Süper Lig'de oynadığı son 2 maçı da kazanırken, taraftar Ömer Faruk Beyaz'ı da sahada görmek istiyordu ama olmadı. İlk 4 şansını devam ettiren Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu'nun da üzerine titredği Ömer Faruk Beyaz, Göztepe maçında da süre alamyınca sosyal medyada dün gecenin en çok konuşulan isimlerinden oldu. Fenerbahçe taraftarı ilk 4 şansı devam etmesine rağmen genç oyuncuyu sahada görmek istiyor. Birçok Fenerbahçe taraftarı sosyal medyada Ömer Faruk Beyaz'ın artık sezonun kalanında süre alması gerektiğini ve gelecek sezon öncesi şimdiden şans bulması gerektiğini dile getiriyor.

Göztepe maçında işler iyi gitse süre alabilirdi

Süper Lig'de Fenerbahçe, Göztepe'yi 2-1 yenerken mücadelenin ilk yarısı 2-0 sona ermişti. Belki de teknik direktör Tahir Karapınar'ın ikinci yarı planlarında Ömer Faruk Beyaz vardı. Genç oyuncu devre arasında Emre Belözoğlu ile birlikte çalıştı, herkes genç ismin süre almasını bekliyordu ancak Göztepe'nin golü planları bozdu. 66. dakikada gelen Göztepe golü, önceliği 3 puan olan Fenerbahçe'de planları da etkiledi. Bu golden sonra teknik direktör Tahir Karapınar, Murat Sağlam ve Jailson'a şans verdi. Tahir Karapınar, maç sonunda aslında Ömer Faruk Beyaz'a şans vermek istediğini de 'Birkaç genç oyuncu vardı, onları da oynatabilirdik ama oynatamadık, galip gelmemiz gerekiyordu' sözleriyle dile getiriyordu.

Gelecek sezon kadrosunda yeri ne olur?

Ömer Faruk Beyaz henüz 16 yaşında olsa da yetenekleri ve potansiyeli ile Türk futbolunun belki de geleceğine damga vuracak. Bunun için biraz zaman var ama en azından gelecek sezon Fenerbahçe kadrosunda daha fazla süre alması bekleniyor. En azından taraftarın beklentisi bu yönde... Tabii bu hem Ömer Farık Beyaz'ın kendini geliştirmesi hem de yeni gelecek teknik direktörün bakış açısıyla ilgili bir durum.

YORUMLAR

  • 0 Yorum