Fenerbahçe'de orta sahada önemli gelişme

Sarı-lacivertli takımda Josef de Souza, iyi bir teklif gelmesi halinde satılacak, takımda kalacak olan Mehmet Topal, Volkan Demirel’in yerine birinci kaleci alınması durumunda kaptan yapılacak.

Fenerbahçe'de orta sahada önemli gelişme
31 Mayıs 2017 - 14:49 - Güncelleme: 31 Mayıs 2017 - 15:00

Yeni sezon için transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Fenerbahçe’de orta saha baştan sona değişiyor. Bu sezon taraftarlarında hayal kırıklığı yaratan sarı-lacivertli takımda yönetimin iç transfer konusunda da önemli kararlar alması bekleniyor.

Gelecek sezon takımın başına geçmesine kesin gözüyle bakılan teknik direktör Aykut Kocaman ile birlikte kadro yapısını değerlendiren ve buna göre planlar yapan sarı-lacivertlilerde en önemli gelişme, Josef de Souza ile ilgili.

BU SEZON 44 MAÇTA OYNADI

Fenerbahçe’ye geçen sezon başında Sao Paulo’dan transfer edilen ve 2018-2019 sezonunun sonuna kadar sözleşmesi bulunan Brezilyalı futbolcunun iyi bir teklif gelmesi halinde satılacağı öğrenildi. Bu sezon sarı-lacivertli formayı 44 resmi maçta giyen 28 yaşındaki futbolcu 6 gol attı,  2 de asist yaptı.

Fenerbahçe orta sahasında Mehmet Topal ise takımda kalacak en önemli isimlerden biri. Fenerbahçe yönetiminin, Volkan Demirel’in yerine bir kaleci transfer etmesi durumunda, çalışkanlığı ve istikrarı ile anılan Mehmet Topal’a kaptanlık da verilecek.

OZAN TUFAN’IN DURUMU KRİTİK

Sarı-lacivertli takımda genç orta saha oyuncusu Ozan Tufan’ın durumu ise kritik. Özellikle bu sezon hayal kırıklığı yaşatan 22 yaşındaki futbolcunun takımda kalması isteniyor. Ancak sezon başından itibaren kendisine çeki düzen vermesi istenecek. Ozan Tufan’da hazırlık döneminde bir gelişme gözlenmemesi halinde milli futbolcu da takımdan ayrılacak isimler arasında olacak.

Dış transfere yoğunlaşan Fenerbahçe yönetimi, orta sahanın önüne oyun kurucu formatlı, daha çok şut atan bir futbolcu almayı planlıyor. Bu mevki içinse görüşmelerin devam ettiği ve imza aşamasına çok yakın olduğu öğrenilen Valbuena en önemli aday.

YORUMLAR

  • 0 Yorum