Fenerbahçe'de Printezis heyecanı

Olympiakos'un yıldızı Georgios Printezis'in Instagram'da önce bir fotoğrafa yapılan Fenerbahçe yorumunu beğenmesi ardından da Sarı-Lacivertli bazı oyuncuları takip etmesi heyecan yarattı.

Fenerbahçe'de Printezis heyecanı
13 Haziran 2017 - 13:25 - Güncelleme: 13 Haziran 2017 - 13:31

Turkish Airlines EuroLeague'de zafere ulaşan Fenerbahçe'nin finalde mağlup ettiği Olympiakos'ta yıldız oyuncu Georgios Printezis'in adı geçtiğimiz haftalarda Sarı-Lacivertliler ile anılmış ancak iki taraftan da resmi bir açıklama gelmemişti. 

"FENERBAHÇE'YE GEL" YORUMUNU BEĞENDİ

Son 24 saat içerisinde Yunan oyuncunun sosyal medyadan yaptıkları ise Fenerbahçeli taraftarları heyecanlandırdı. Yunan oyuncu ilk olarak paylaştığı bir fotoğrafa yapılan "Fenerbahçe'ye gel" yorumunu beğendi. 


OYUNCULARI TAKİBE BAŞLADI

Daha sonra ise Instagram'da Pero Antic, Jan Vesely, Kostas Sloukas ve Bogdan Bogdanovic'i takip eden Printezis'in yaptıkları Fenerbahçeli taraftarları sosyal medyada heyecanlandırdı. 


AZİZ YILDIRIM TESELLİ ETMİŞTİ

Fenerbahçe'nin THY EuroLeague finalinde başkan Aziz Yıldırım'ın bütün Olympiakos takımını tebrik ettikten sonra Vassilis Spanoulis ve Georgios Printezis'i uzun süre teselli etmesi gözlerden kaçmamıştı. 

12 YIL OLYMPIAKOS FORMASI GİYDİ

2002'de Olympiakos formasını giymeye başlayan ve iki sezonluk Malaga kariyeri dışında 12 yıl boyunca Yunan ekibinde oynayan Printezis, geçtiğimiz sezon EuroLeague'de çıktığı 32 maçta 12.8 sayı ve 5.1 ribaund ortalamalarıyla oynamıştı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum