Guti'den Beşiktaşlıları heyecanlandıran paylaşımlar

Siyah-beyazlı takımda iki sezon forma giyen İspanyol futbolcu, sosyal medya hesabından bazı taraftarların yaptığı “Şenol Güneş’in yardımcısı olsun” paylaşımlarını kendi takipçileri ile paylaştı.

Guti'den Beşiktaşlıları heyecanlandıran paylaşımlar
14 Haziran 2017 - 17:07

Real Madrid altyapısından yetişen ve 15 yıl aralıksız olarak İspanyol ekibinde forma giydikten sonra profesyonel futbol kariyerini Beşiktaş’la noktalayan İspanyol futbolcu Guti, sosyal medya hesabından ilginç paylaşımlar yaptı.

2010-2011 ve 2011-2012 sezonlarında Beşiktaş’ta oynarken bir Türkiye Kupası kaldıran ve taraftarın sevgilisi olan Guti, sosyal medyada, teknik direktör Şenol Güneş’in yardımcısı olması yolunda yapılan Türkçe paylaşımları resmi hesabından kendi takipçileri ile paylaştı.

1.6 MİLYON TAKİPÇİSİ VAR

Beşiktaş’ta iki sezondur teknik direktör Şenol Güneş’in yardımcı antrenörlüğünü yapan Tamer Tuna’nın görevden ayrılmasının ardından arayış başlamıştı. Siyah-beyazlı camiada ilk olarak eski futbolcular İlhan Mansız ve İbrahim Üzülmez’in isimleri anılırken bazı taraftarlar da sosyal medyada Guti’nin bu görev getirilmesi yolunda paylaşımlar yaptı.

Her fırsatta Beşiktaş’la ilgili paylaşımlar yapan Guti, siyah-beyazlı takımda geçirdiği günler için övgü dolu ifadeler kullanıyordu. İspanyol ekibi Real Madrid’in de efsane futbolcuları arasında yer alan Guti’nin resmi twitter hesabında 1.6 milyon takipçisi bulunuyor.


YORUMLAR

  • 0 Yorum