Fenerbahçe'de Sloukas'a çifte talip

Turkish Airlines EuroLeague’de sezonu şampiyon olarak kapatan Fenerbahçe’de sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Kostas Sloukas yuvadan uçabilir.

Fenerbahçe'de Sloukas'a çifte talip
14 Haziran 2017 - 17:01

Avrupa’da bu sezon basketbola damgasını vuran Fenerbahçe’de yeni sezon planlaması yapılırken, kimin gideceği kimin kalacağı merak konusu. 

Avrupa’da gelen büyük başarının mimarlarından olan Kostas Sloukas’a ülkesinden talip var. 

Adı Panathinaikos ile anılan Kostas Sloukas‘ın Yunan ekibine gitmesi halinde Vangelis Mantzaris’in ya Olympiakos’da kalacağı ya da Anadolu Efes’e transfer olacağı iddia edildi.

İspanyol basınına göre ezeli rakibi Olympiakos‘un değişmez oyun kurucusu Vangelis Mantzaris‘e teklif götüren Panathinaikos yönetimi, 3 yıl için toplam 3.3 milyon euro önerdi. 

Pire ekibi ise, 2011’den bu yana formasını giyen 27 yaşında şutör guard Mantzaris’e en fazla 2.7 milyon euro önerebildiği gelen haberler arasında. Basketball.com.tr sitesinin haberine göre, Türk takımı Anadolu Efes’in de başarılı oyuncu ile ilgilendiği biliniyor.

OLYMPIAKOS DA İSTİYOR

Kırmızı-beyazlıların 35 yaşındaki Vassilis Spanoulis’in 1 yıl daha oynayacak olması elini güçlendirirken, Mantzaris’den boşalabilecek pozisyona Fenerbahçe’de iki yıldır forma giyen Kostas Sloukas‘ı getirmeyi planlıyor. 

Özellikle coach Ioannis Sfairopoulos, 2008-2010 ve 2011-15 yılları arasında toplam 6 yıl forma giyen eski oyuncusu Sloukas’a yakın olduğu bildirildi. Ancak bu transferde kulüp yönetiminin sarı-lacivertli takıma gitmesi nedeniyle kırgın olduğu Yunan basketbolcuya sıcak bakmadığı iddiaları bulunuyor. 



YORUMLAR

  • 0 Yorum