Süper Kupa maçı ne zaman

Süper Lig şampiyonu Beşiktaş ile Türkiye Kupası'nı kazanan Atiker Konyaspor, 6 Ağustos'ta Süper Kupa maçında karşılaşacak.

Süper Kupa maçı ne zaman
14 Haziran 2017 - 16:39

Spor Toto Süper Lig'de zafere ulaşan Beşiktaş ile Ziraat Türkiye Kupası'nı kaldıran Atiker Konyaspor 6 Ağustos Pazar günü henüz yeri belirlenmeyen bir şehirde Süper Kupa mücadelesinde sahaya çıkacak. 

TEMMUZ AYINDA AÇIKLANMASI BEKLENİYOR

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre Süper Kupa'nın oynanacağı şehrin temmuz ayında açıklanması bekleniyor. 

ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ YİNE KUPADA

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu sene de şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş, en yakın rakibi Başakşehir'i geride bırakarak 77 puanla zirvenin sahibi olmayı başardı ve Süper Kupa'da oynamaya hak kazandı. Geçtiğimiz sezon da bu aşamaya gelen Kara Kartal, penaltılar sonucu Galatasaray'a kaybederek 2006 yılından beri süren hasretini dindiremedi. 

KONYASPOR TARİHİNDE BİR İLK

Finalde Medipol Başakşahir'i penaltılar sonucunda mağlup ederek Ziraat Türkiye Kupası'nı kaldıran Atiker Konyaspor, tarihinde ilk kez bu başarıya ulaştı ve aynı şekilde yine ilk kez Süper Kupa maçına çıkmaya hak kazandı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum