Fenerbahçe'de son aday Bony

Forvet konusunda önceliği Rolan olan sarı-lacivertlilerde, adı Türk takımlarıyla anılan Wilfried Bony de gündeme geldi. Fenerbahçe’nin, Rolan’da sorun çıkması halinde Bony’yi kiralamak için girişimde bulunulacağı iddia edildi.

Fenerbahçe'de son aday Bony
02 Temmuz 2017 - 10:28

Fenerbahçe forvet konusunda girişimlerini sürdürürken, Rolan’da sorun çıkması halinde B planını da hazır tutmak istiyor. Geçtiğimiz sezon başında bir çok Türk takımıyla adı anılan, Manchester City’nin kadroda düşünmediği Wilfried Bony, geçtiğimiz sezon 2.5 milyon euroya Stoke City’ye kiralanmıştı. 

Sezon bitince, Manchester City’ye geri dönen Bony için İngiliz kulübü başarılı forvete kulüp bulması mesajını gönderdi.

KOCAMAN’DAN ONAY ÇIKTI

Forvet arayışlarını sürdüren Fenerbahçe’nin de Fildişi Sahilli golcü için devreye gireceği iddia edildi. Fanatik’in haberine göre,  Aykut Kocaman, özellikleriyle kendi oyun planına uygun olduğunu düşündüğü yıldız oyuncunun transferini onayladı. 

Önceliği Rolan’a verdikleri bilinen sarı-lacivertlilerin, bu transferde sorun çıkması ihtimaline karşılık 28 yaşındaki golcünün kiralanması için İngiliz devine teklif götüreceği gelen iddialar arasında.

KULÜBÜ YARDIM YAPACAK

Kulübünden haftalık 100 bin Pound para kazanan Bony’nin maaşı konusunda, kiralanacağı takıma yardımda bulunacağı bildirildi. Bu durum ise Fenerbahçe’nin bu transferi gerçekleştirme isteğini arttıran sebepler arasında.

Ayrıca sarı-lacivertliler dışında Bony’e ciddi bir talip olmaması da önemli bir avantaj. Geçtiğimiz sezon Stoke’da istediği şansı bulamayan Bony, bu nedenle daha fazla süre alabileceği bir takıma gitmek istediği biliniyor.


YORUMLAR

  • 0 Yorum