Fenerbahçe'de tam 11 ayrılık!

Yeni transferlerle kadrosu iyice kabaran ve toplam 35 futbolcusu bulunan Fenerbahçe'de bu hafta ayrılacak isimler belli oluyor...

Fenerbahçe'de tam 11 ayrılık!
31 Ağustos 2020 - 10:25 - Güncelleme: 31 Ağustos 2020 - 10:52
Samandıra’daki idmanların ardından Topuk Yaylası kampında da oyuncuları yakından görme fırsatı bulan Erol Bulut, sistemine uymayan ‘Olmazsa kayıp değil’ dediği isimleri belirledi.

Belirlenen bu isimlerin bazılarının takasta kullanılması bekleniyor. Bazılarından da kendilerine takım bulmaları istenecek. Gerek yeni transferlerin gelişi, gerek geçen seneki form grafikleri, gerekse Erol Bulut’un oynatacağı sisteme uymayacağı düşünülen 11 isim şunlar:

Murat Sağlam 

Beklenen çıkışı bir türlü yapamadı, geçen sene sakatlıklar, formsuzlara rağmen formayı kapamadı. Bu yıl da Topuk Yaylası’nın en zayıf halkası olarak göze çarptı.

Michael Frey 

Muriç’in gitme durumuyla birlikte Valencia’yı transfer eden, forvet hattına üç isimle güç katan ve bir golcü daha arayan Erol Bulut, Frey’i kesinlikle düşünmüyor.

Sadık Çiftpınar 

Geçtiğimiz yıl kötü bir sakatlık yaşayan Sadık’ın taraftarar ve yönetim tarafından çok sevilmesine rağmen kiraya verilmesi gündemde.

Miha Zajc 

Kampların ve idmanların kayıp yıldızı olan Zajc’ın da artık bu takımda kalması çok zor gözüküyor.

Jailson 

Stoper mevkiinde oynayarak geçirdiği sezonda taraftarın en çok tepki gösterdiği isim haline gelen Brezilyalı için kiralama veya satış imkanları değerlendirilecek.

Tolgay Arslan 

Beşiktaş’tan büyük umutlarla transfer edilmesine rağmen ciddi bir uyum sorunu yaşayan Tolgay da gönderilmesi muhtemel isimler arasında.

Nabil Dirar 

Geçtiğimiz sezon Emre Belözoğlu ile yaşadığı gerilim tatlıya bağlansa da Faslı yıldızın forma şansı yapılan ve yapılmak istenen transferlerle iyice zora girdi.

Mevlüt Erdinç 

İstanbulspor maçında iyi bir görünüm verse de sakatlıklardan başını bir türlü kurtaramayan Mevlüt’ün de gönderilme ihtimali güçlendi.

Garry Rodrigues 

Geçtiğimiz yıl kötü bir grafik çizen, bu yıl da kamplarda vasatın üzerine çıkamayan Rodrigues’in bir de yüksek maaş alması kendisini gidecek isimler arasına soktu.

Deniz Türüç 

Genç yıldızın artık forma savaşının sertleştiği Fenerbahçe’de adı takas veya rakip takımlara transferde geçiyor. Oynamak için çok çaba sarf etmek zorunda olduğunun farkında.

İsmail Yüksek ve Barış Sungur 

Erol Bulut kampta yaptığı sohbet toplantısında gençlerin oynamasından yana olduğunu belirterek kiraya verilmelerine sıcak baktığını açıkça ifade etti.

Ozan takasta kullanılabilir 

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut satılacak ve kiralanacakların yanı sıra takasta kullanılabilecek isimlere de karar verirken takımda sürpriz ayrılıklar yaşanabilir.

Luiz Gustavo 

Geçtiğimiz sezonun kralı, taraftarın en sevdiği ismi Gustavo’nun kafası çok karışık. Kendisine yapılan cazip teklifin etkisinde kaldığı görülen Gustavo, son üç hazırlık maçında da tanınmayacak kadar durgun ve etkisizdi. Durumunun bu hafta netleşmesi bekleniyor. (Hürriyet)

YORUMLAR

  • 0 Yorum