Galatasaray'da sakatlık şoku

Galatasaray'da 24 Temmuz’da ligin son haftasında Antalya’da sağ arka adalesinden sakatlanan Emre Akbaba'nın 2 ay sahalardan uzak kalacağı ortaya çıktı.

Galatasaray'da sakatlık şoku
31 Ağustos 2020 - 10:41
Galatasaray'da bu sezon Fatih Terim'in önemli kozlarından olması beklenen Emre Akbaba'nın sakatlık nedeniyle yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalacağı ortaya çıktı. 

24 Temmuz'da Antalya'daki son maçta sağ arka adalesini tutarak oyundan çıkan 27 yaşındaki oyuncunun durumu tahmin edilenden ciddi çıktı. İki haftadır Florya'da takımdan ayrı olan yıldız futbolcunun eylül ayını kaçırdığı ortaya çıktı. Gaziantep FK, Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarına yetişemeyecek Emre, ekim ayında takımla çalışmalara başlayacak ve dönüş süresi iki ayı bulacak.

Planlar altüst oldu

Teknik direktör Fatih Terim de yeni sezon planlarını Emre Akbaba'sız yapıyor. Tecrübeli çalıştırıcı, taktik çalışmalarda değişmeli olarak Emre Kılınç, Feghouli ve Arda'yı 10 numara pozisyonunda deniyor. Morali bozuk olduğu öğrenilen Emre'nin tedavi sürecini bir an önce tamamlayarak tekrar formasına kavuşmayı istediği belirtildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum