Fenerbahçe'de tarihi 'jübile' kararı

Fenerbahçe'de belki de birçok taraftarın hayali olan 'jübile maçı' sonunda gerçek oluyor.

Fenerbahçe'de tarihi 'jübile' kararı
01 Temmuz 2020 - 09:12

Fenerbahçe'nin yeni sportif direktörü olacak olan Emre Belözoğlu için yönetim flaş bir karar aldı. Fenerbahçe'de belki de her taraftarın hayali olan 'jübile maçı' sonunda gerçekleşecek.

Fenerbahçe'de forma giydiği dönem sayısız başarıya imza atan gol ve asist rekorları kıran ve taraftarlarca heykeli dikilen Alex de Souza'nın ayrılış tarzı, tüm Fenerbahçelileri üzmüştü. Bunun yanında geçtiğimiz sezon futbolculuk kariyerine yeni sözleşme teklifi gelmediği için nokta koyan Volkan Demirel konusunda da taraftarlar bir burukluk yaşamıştı. Fenerbahçe Yönetimi, sezon sonunda futbola nokta koyacak Emre Belözoğlu ile birlikte bu isimlere de jübile yapma kararı aldı.

Fenerbahçe'nin eski yıldızları da gelecek

Sarı-lacivertlilerin efsaneleri arasında isimlerini yazdıran Emre Belözoğlu, Volkan Demirel ve Alex de Souza Kadıköy'deki son maçlarına çıkacaklar. Bu dev organizasyon 2020-21 sezonu öncesinde gerçekleştirilecek.

Bu dev maçta forma giymesi beklenen isimler arasında Rüştü Reçber, Fabio Lucian, Ümit Özat, Tuncay Şanlı, Alex de Souza, Semih Şentürk, Sow, Kuyt da yer alıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum