Galatasaray'ın yeni sol beki! Saracchi yerine geliyor

Süper Lig'de 2 yıl üst üste şampiyon olan Galatsaray, bu sezon beklentilerin uzağında kaldı. Aslan, gelecek yıl yeniden şampiyonluğa uzanabilecek bir kadro kurmanın peşinde. İtalyan basınının haberine göre bu doğrultuda Galatasaray, Saracchi yerine dünya yıldızı ismi gündemine aldı.

Galatasaray'ın yeni sol beki! Saracchi yerine geliyor
01 Temmuz 2020 - 09:27 - Güncelleme: 01 Temmuz 2020 - 11:41

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray ile Kwadwo Asamoah'ın yolları bir kez daha kesişti. Juventus ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından 2018 yılı yaz transfer döneminde oyuncu ile prensipte anlaşan ve gelmesini beklenen Cimbom, oyuncunun son anda Inter'i tercih etmesiyle amacına ulaşamamıştı. Ancak İtalyan ekibinde çok da mutlu olmayan 31 yaşındaki futbolcu, 2 yıl gecikmeli de olsa Galatasaray'a gelecek gibi görünüyor.

Saracchi Genoa'ya, Asamoah Galatasaray'a

Bu iddianın sahibi olan İtalyan Radio Radio'ya göre; sarı-kırmızılılar Saracchi'nin yerine İnter'den ayrılması gündemde olan Kwadwo Asamoah'ı transfer edecek. Saracchi'nin, geri dönmesinin ardından Genoa'ya transfer olacağı iddia edildi. Ayrıca, Asamoah'ın Inter'e gelmeden önce Galatasaray'la anlaştığı ancak transferin gerçekleşmediği de hatırlatıldı. Cimbom, Kwadwo Asamoah'ı alarak oyuncuyu isteyen ezeli rakibi Fenerbahçe'den de Mert Hakan Yandaş'ın rövanşını alacak.

Inter'e bedelsiz transfer olan oyuncunun, İtalyan ekibinden bonservisini alıp Galatasaray'a gelmesi bekleniyor. Bu sezon Serie A'da sadece 8 maçta forma şansı bulunca İnter'den kesin olarak ayrılma kararı almıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum