Fenerbahçe'de yarım kalan işlerim vardı

Fenerbahçe’nin başına geçmesine kesin gözüyle bakılan Aykut Kocaman, Konyaspor’a bir basın toplantısıyla veda etti. Tecrübeli teknik adam, “Birleşmeler ne kadar zor oluyorsa ayrılıklar da o kadar anlamlı olmalı diye düşünüyorum” diyerek duygu dolu anlar yaşadı.

Fenerbahçe'de yarım kalan işlerim vardı
07 Haziran 2017 - 17:12 - Güncelleme: 07 Haziran 2017 - 17:36

Konyaspor’u Ziraat Türkiye Kupası’nda şampiyon yapan Aykut Kocaman, duygu dolu anlar yaşadığı basın toplantısıyla yeşil-beyazlı taraftarlara veda etti.

Düzenlenen basın toplantısında, “Çok alışık olduğumuz bir durum değil” diyen tecrübeli teknik adam, “Ayrılıklar pek o şekilde olmuyor maalesef. Futbol dünyası gibi vahşi bir dünyada böyle oldu. Konyaspor Kulübü’ne ve Konya halkına çok teşekkür ediyorum. Ülke genel anlamda zorluklar geçirirken bu tür davranışlara ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Birleşmeler ne kadar zor oluyorsa ayrılıklar da o kadar anlamlı olmalı” diye konuştu.

“AKÇAY’A HAYIRLI OLSUN”

“Yaklaşık 3 sezon geçirdiği Konya’da yaşananları birkaç cümleye sıkıştırmanın kolay olmadığının altını çizen Kocaman, “Sportif başarı bu işin görünen kısmı. Geçen sene Galatasaray ceza aldı diye Avrupa'ya gittik. Bu sene hiç kimsenin ceza almasını beklemeden Avrupa'ya gittik. Bundan önemli daha önemli olan, benim de bakışımı şekillendiren bu. Geldiğimizde sıkıntılar vardı ama gururla söylediğim ayın 30'unda olan maaş 31'inde olmuyordu. En büyük kazançlardan biri buydu. Bundan sonra burada olmayacağım. Mustafa Reşit Akçay'ın Konya'ya uyacağını düşünüyorum. Hayırlı olsun. Mustafa Hoca'nın Avrupa'da iyi işleri var umarım devam eder” ifadelerini kullandı.

“GIPTA İLE BAKILIYOR”

Konyaspor’un artık gıpta edilen bir kulüp olduğunu belirten Aykut Kocaman, “İstenilen ve arzu edilen başarıların kuvvetli ekonomide olacağını düşünüyorum. Tüm yönetim kuruluna ve herkese tekrardan çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“HERKESİ ALMAK İSTERİM AMA..”

 “İmkanım olsa tüm Konyaspor'u takımıma almak isterim” diyerek futbolcularını da unutmayan genç çalıştırıcı, “Daha önce de söylemiştim. Başarıda kurulmakta olan düzenin en önemli ayağının ekonomi olduğunu düşünüyorum. Hiyerarşinin bozulduğu oluyor. O zaman başarı elde etmek de kolay değil” yorumunu yaptı.

“YARIM KALAN İŞLERİM VAR”

Fenerbahçe ile henüz resmi bir anlaşma olmadığının altını çizen Aykut Kocaman, “Fenerbahçe daha resmiyet kazanmadı. Fenerbahçe eğer olursa, yarım kalan işlerim vardı. Hatta işlerimizin olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu.

“SEVE SEVE DÖNERİM”

Hayatının nereye gideceğini bilmediğini belirten Kocaman, “Ama seve seve bu işi yapabileceğim yerlerden bir tanesi. Şahsıma yapılan saldırılara rağmen güzellikleri daha çok öne çıkmış bir dönem yaşadık. Beni hevesle buraya getiren yaşadığımız güzelliklerdi. Her zaman dileğim şu, bana o günler gibi ihtiyaç olmasın. Başakşehir'in 120. dakikasında dahi heyecanlıydım. Derin izler bıraktı. Şehir gerçekten çok istiyordu maçı. Oyuncular da bu şehrin isteğine uygun davrandılar. Birincisi Beşiktaş kupa maçı son olan da Başakşehir kupa maçı. Burada güzel bir dönemi tamamladık gibi görünüyor ama umarım başka bir seviye olur” diyerek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum