Şenol Güneş Milli Takım'a mı gidecek?

A Milli Takım’daki son gelişmeler, gözleri teknik direktörlük koltuğuna çevirdi.

Şenol Güneş Milli Takım'a mı gidecek?
07 Haziran 2017 - 17:09 - Güncelleme: 07 Haziran 2017 - 17:38


Türk futbolunda yaklaşık bir aydır sözü edilen “Şenol Güneş Milli Takım’a mı gidecek?” tartışmalarına yeni halkalar eklenmeye devam ediyor.

A Milli Takım’ın Makedonya maçı dönüşünde kaptan Arda Turan’ın uçakta gazeteci Bilal Meşe’ye saldırması ile başlayan süreçte gözler yine Şenol Güneş’e çevrildi.

O PAYLAŞIM GÖNDERME Mİ?

Milli Takım kariyerini sonlandırdığı açıklamasının ardından dün gece İstanbul’a dönen Arda Turan, sabah saatlerinde sosyal medya hesabından ilginç bir paylaşım yaptı. Boğaziçi kıyısında gün doğumunu telefonu ile videoya alan ve bir teknenin doğan güneşe doğru yönelmesini “Güneşe doğru” yazarak takipçileri ile paylaşan Arda Turan’ın Fatih Terim ve Şenol Güneş’e gönderme yaptığı iddiaları gün boyu konuşuldu.

Son gelişmelerin ardından, Fatih Terim krizinin çözülememesi halinde, Şenol Güneş’in A Milli Takım’ın başına geçeceği iddiaları yine alevlendi.

FENERBAHÇE DE SICAK BAKABİLİR

Son dönemde, Fenerbahçe Kulübü’nü EuroLeague şampiyonluğu için tebrik gönderen ve karşılığında Aziz Yıldırım’dan lig şampiyonluğu konusunda kutlama mesajı alan Şenol Güneş’in ilişkilerdeki sıcaklığı da konuşuluyor. Futbol Federasyonu tarafından A Milli Takım’ın başına Şenol Güneş’in geçmesi konusunda bir karar alınması durumunda Fenerbahçe Kulübü’nün buna sıcak bakacağı belirtiliyor.

Öte yandan, konuşulan konulardan biri de, Şenol Güneş’e milli görev verilmesi halinde, 2018 Dünya Kupası elemeleri tamamlanana kadar hem Beşiktaş’ı, hem de Ay-Yıldızlı ekibi birlikte çalıştırabileceği…

FİKRET ORMAN’IN TEPKİSİ

Bu arada, 23 Mayıs tarihinde NTV Spor kanalında canlı yayına çıkan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Şenol Güneş’in Milli Takım’ın başına geçeceği iddialarına sert yanıt vermişti. Orman, canlı yayında, “Bunu konuşanları lanetliyorum” derken şu ifadeleri kullanmıştı:

“Ayıp bunlar. Hoca, iki sene üst üste şampiyon olmuş. Mutlu, bizimle aile ilişkisi var. Bunu konuşanları lanetliyorum. Sezon sonunda Şenol hoca ile konuşacağız. Ama bu bir ayrılık konuşması değil, planlama konuşması olacak. Şenol hocanın milli takım ile anılması hem Şenol hocaya hem de Fatih Terim’e ayıp. Sordunuz mu? Çalışmak istiyor mu orada? Nereden çıktı milli takım? Biz onunla önümüzdeki seneyi planlıyoruz. Şu anda problemi olan kulüp Beşiktaş mı diğer takımlar mı…”

Beşiktaş, geçen hafta Şenol Güneş ile sözleşmesindeki opsiyonu kullanarak tecrübeli teknik adamın kontrat süresini 1 yıl uzatmıştı.

Arda Turan’ın sosyal medyada, üzerine “Güneşe doğru” yazarak yaptığı video paylaşımı için TIKLAYINIZ

YORUMLAR

  • 0 Yorum