Fenerbahçe'den 2 transfer birden

Sarı-lacivertli ekip Fortuna Düsseldorf genç takımının sağ beki Amed Öncel (sağda) ve Mönchengladbach genç takımının sol beki Berk Çetin (solda) için kulüpleriyle anlaşma sağladığı belirtildi. Fenerbahçe'nin iki genç oyuncu için Fortuna Düsseldorf'a 500 bin euro, Mönchengladbach'a ise 1 milyon euro vereceği ifade edildi.

Fenerbahçe'den 2 transfer birden
12 Şubat 2019 - 17:10 - Güncelleme: 13 Şubat 2019 - 13:12

Bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenen, Süper Lig'de istediği sonuçları alamayan ve UEFA Avrupa Ligi'nde başarılı olmak isteyen Fenerbahçe'nin geleceğe yatırım olarak planladığı 2 transferi sonuçlandırdığı öğrenildi.

Güneş Gazetesi'nin haberine göre; sarı-lacivertli takım geçtiğimiz günlerde Almanya'nın Stuttgart ekibinin altyapısında oynayan Okan Turp'u U21 kadrosuna transfer etmişti.

Fenerbahçe'nin transfer hamleleri Okan Turp'la sınırlı kalmadı. Sarı-lacivertli ekip Fortuna Düsseldorf genç takımının sağ beki Amed Öncel ve Mönchengladbach genç takımının sol beki Berk Çetin için kulüpleriyle anlaşma sağladığı belirtildi.

Fenerbahçe'nin iki genç oyuncu için Fortuna Düsseldorf'a 500 bin euro, Mönchengladbach'a ise 1 milyon euro vereceği ifade edildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum