Fenerbahçe'den Mehmet Ekici açıklaması

Sarı-lacivertli kulüp açıklamasında, "Mehmet Ekici’nin Kayseri maçında sağ ayak bileğinin dış kısmına aldığı darbe sonucu, geçmeyen ağrıları neticesinde bugün yapılan MR tetkiklerinde kemikte ödem, iki bağda kısmi yırtılma ve eklem içinde kanama tespit edilip, tedavisine başlanmıştır." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'den Mehmet Ekici açıklaması
12 Şubat 2019 - 19:13

Cuma günü deplasmanda Kayserispor ile karşılaşan Fenerbahçe'de Şamil'in darbesi sonrası sakatlanan ve ikinci yarıya çıkamayan Mehmet Ekici'nin sağlık durumuyla ilgili sarı-lacivertli kulüpten açıklama yapıldı.

Açıklama şu şekilde:

"Mehmet Ekici’nin Kayseri maçında sağ ayak bileğinin dış kısmına aldığı darbe sonucu, geçmeyen ağrıları neticesinde bugün yapılan MR tetkiklerinde kemikte ödem, iki bağda kısmi yırtılma ve eklem içinde kanama tespit edilip, tedavisine başlanmıştır."

Mehmet Ekici'nin pazar günü oynanacak Konyaspor maçında takımdaki yerini alamayacağı ve Beşiktaş derbisine yetiştirilmeye çalışılacağı belirtiliyor. Ekici; ismi UEFA listesine bildirilmediği için Zenit'le oynanacak 2 karşılaşmada da yer alamayacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum