Fenerbahçe'den flaş hamle... Nagatamo için Inter'in kapısı çalındı

Süper Lig'in start almasından sonra sol bekte görülen eksiklik doğrultusunda Fenerbahçe, İtalya'nın köklü kulüplerinden Inter'in sol beki Nagatamo için devreye girdi.

Fenerbahçe'den flaş hamle... Nagatamo için Inter'in kapısı çalındı
22 Ağustos 2017 - 13:58

Sarı-Lacivertliler Nagatomo için gizli bir çalışma yürütüyor... Fenerbahçe'de Aykut Kocaman, ligin başlamasının ardından sol bek mevkisinde görülen eksiklik doğrultusunda bu bölgeye tecrübeli bir isim transferi için yönetime raporu verdi.

Aykut Kocaman'ın bu isteğinin ardından yönetim, Inter'li başarılı bek Yuto Nagatamo için girişimlere başladı. Menajeri ve oyuncuyla anlaşan Fenerbahçe, transferi sonuçlandırmak için Inter'in kapısını çaldı.

Salih Uçan artı bir miktar para

Japon futbolcuyla yapılan görüşmeden sonra Inter yöneticileriyle temasa geçen Sarı-lacivertliler, yıldız futbolcu için 2 milyon Euro artı Salih Uçan teklifinde bulundu. 

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman,  yönetime sezon öncesinde şans verdiği fakat yeterli seviyede görmediği Salih Uçan için satılabilir raporu vermişti. 

Geride kalan sezon Roma forması giyen Salih Uçan'ı tanıyan Inter yöneticileri yapılan cazip teklife olumlu bakıyor. Son olarak yapılacak görüşme sonrasında transferin duyurulması bekleniyor. 

Nagatamo 30 yaşında ve geçtiğimiz sezon Inter formasıyla 20 maçta forma giydi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum