Bursaspor Kembo Ekoko ile imzaladı

Bursaspor, Demokratik Kongo Cumhuriyeti asıllı Fransız yıldız Jires Kembo Ekoko ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Bursaspor Kembo Ekoko ile imzaladı
22 Ağustos 2017 - 13:55

Spor Toto Süper Lig takımlarından Bursaspor, geçtiğimiz sezon Al Nasr takımında forma giyen Jires Kembo Ekoko ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Bursaspor'un bu transferde bonservis bedeli ödemeyeceğini ve oyuncunun toplam maliyetinin 1 milyon 275 bin euro olduğu açıklandı.

29 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezon Al Nasr formasıyla 24 maçta 2 gol atıp 4 de asist yapmıştı. Ekoko, aynı zamanda şu anda Monaco'da forma giyen ve dünyanın en iyilerinden biri olmaya aday olan Kylian Mbappe'nin üvey abisi. 

Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreninde Bursaspor Başkanı Ali Ay da açıklamalarda bulundu. Bursaspor başkanı yaptığı konuşmada "Bugün yedinci transferimiz Jires Kembo Ekoko ile beraberiz. Biz bu sezon gereken neyse yapıyoruz. Yapılanların hepsi nokta transferlerdi. Bursaspor camiası için hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Bursaspor Başkanı Ali Ay aynı zamanda Porto'dan transfer olacağı iddia edilen Hernani konusuna da değinerek "Portolu oyuncu Hernani ile herhangi bir problem yok. Porto kulübü Finansal Fair-Play nedeniyle sıkıntılı durumda. O nedenle en geç cuma akşamına kadar haber verecekler" dedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum