Fenerbahçe'den Premier League yoklaması

Fenerbahçe'de ara transfer sezonu için çalışmalarına devam ederken, Everton'da istediği forma şansını bulamayan Bernard için nabız yoklandı.

Fenerbahçe'den Premier League yoklaması
02 Ocak 2021 - 11:48 - Güncelleme: 02 Ocak 2021 - 13:01
Ara transfer döneminin başlamasına 3 gün kala Fenerbahçe ünlü yıldızı kadrosuna katmak için harekete geçti. Ara transferde öncelikle bir stoper ve kanat oyuncusu almayı planlayan Fenerbahçe'de Bernard da radara girdi..

İngiliz basını, Everton'da forma giymekte zorlanan Brezilyalı yıldızın takımdan ayrılabileceğini duyururken, sambacının menajerinin sarı-lacivertli yönetime de haber yolladığı belirtildi. 28 yaşındaki Brezilyalı sol açığın menajerinin, yönetime 'İsterseniz görüşebiliriz' mesajı yolladığı belirtildi.

Fenerbahçe ve Roma

28 yaşındaki sol açık ile Roma'nın da ilgilendiği ifade edilirken, transfer için kaynak yaratmak isteyen Everton'un satış ya da kiralama seçeneklerine sıcak baktığı dile getirildi. 
Premier Lig'de bu sezon 5 maçta şans bulabilen Bernard, sadece Manchester United karşısında 90 dakika sahada kalabildi.

Ancelotti ilk 11'de düşünmüyor

Tek golünü bu maçta atan oyuncu, EFL Cup'ta da 3 karşılaşmada görev aldı ve 1 gol+1 asist üretti. Teknik direktör Carlo Ancelotti'nin ilk onbirde düşünmediği Bernard'ın gitmesine izin vereceği vurgulandı. Daha önce de Fenerbahçe'nin gündemine gelen Bernard için son kararın transfer limitlerine göre verilmesi bekleniyor. (Milliyet)

YORUMLAR

  • 0 Yorum