Fenerbahçe'den Robin van Persie kararı

Fenerbahçe, bir türlü beklentileri veremeyen Robin van Persie hakkında kararını verdi.

Fenerbahçe'den Robin van Persie kararı
25 Ağustos 2017 - 17:47 - Güncelleme: 26 Ağustos 2017 - 00:14

Fenerbahçe'ye geldiğinden beri bir türlü bekleneni vereyemeyen Hollandalı oyuncu Robin van Persie hakkında kararını verdi. 

Avrupa Kupası'nda yer alamayan ve Vardar karşısındaki iki yenilgiden sonra taraftar tarafından ıslıklanan ve yuhalanan oyuncular kervanına son olarak Hollandalı yıldız Robin van Persie de eklendi. Her maçta tribünlere yumruk şov yapmak için gelen ve taraftarlar tarafından çağrılan Robin van Persie artık tamamen kredisini tüketmiş durumda. 

Vardar maçında da etkisiz kalan ve milyonlarca Fenerbahçe taraftarının beklentisini boşa çıkaran Hollandalı yıldız ilk kez Kadıköy'de protestolara maruz kaldı. Ozan, Hasan Ali ve Volkan'dan sonra Kadıköy'de ıslıklanan 4. futbolcu olan Robin van Persie için de yönetim bir karar verdi. Senelik maliyeti 5 milyon euro olan Robin van Persie'yi transferi son günü olan 7 Eylül'e kadar elinden çıkarmayı planlayan yönetim oyuncu için herhangi bir bonservis bedeli ödemek istemeyen bir takım çıkarsa da oyuncuyu bedelsiz olarak gönderecek. Yönetim böyle bir teklif de gelmezse, karşılıklı fesih formulünü de deneyecek. 

Robin van Persie'yle uzun süredir eski takımı Feyenoord ilgileniyor.

Bu arada 34 yaşındaki yıldız oyuncu Dirk Advocaat tarafından Hollanda Milli Takımı'nın Fransa ve Bulgaristan ile oynayacağı maçların aday kadrosuna çağrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum