Fenerbahçe'den sürpriz transfer hamlesi!

Devre arasındaki transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Fenerbahçe, rotasını Başakşehir'deki Berkay Özcan'a çevirdi. Sarı-lacivertliler İsmail Yüksek'in satılması halinde, resmi teklifte bulunacak.

Fenerbahçe'den sürpriz transfer hamlesi!
17 Ocak 2024 - 14:40
Transfer dönemini oldukça hareketli geçiren Fenerbahçe, gelecek hamlesini belirledi. Avrupa'dan talipleri olan İsmail Yüksek'in ayrılması halinde sarı-lacivertli ekip, Başakşehir'de forma giyen Berkay Özcan için düğmeye basacak.

Özellikle Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lyon'un transfer etmek istediği İsmail Yüksek'in durumundaki belirsizlik devam ediyor. Fransız ekibi Fenerbahçe'nin istediği rakamlara çıkarsa, sarı-lacivertliler transfere onay verecek. Lyon'un yanı sıra Bundesliga'dan Stuttgart da İsmail Yüksek ile ilgilenen takım arasında yer alıyor.

İsmail Yüksek giderse, Berkan Özcan gelecek

Bu sezon takımda önemli bir performansa imza atan İsmail'in boşluğunu ise sarı-lacivertliler, Berkay Özcan ile doldurmak istiyor. İsmail Kartal'ın da olumlu rapor verdiği Berkay Özcan, İsmail Yüksek'in satılması halinde transfer edilecek.

Fenerbahçe, Berkay'ın transferi için Başakşehir'e takasta oyuncu ya da bonservis teklifinde bulunacak.

Fenerbahçe - Samsunspor maçı ne zaman

Bir taraftan transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında da zorlu bir maça çıkmaya hazırlanıyor. Fenerbahçe, 21 Ocak Pazar günü Kadıköy'de Samsunspor ile karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe, maö öncesinde topladığı 53 puanla Trendyol Süper Lig'de zirvedeki yerini koruyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum